Ελλάδα

Η Έλενα Ακρίτα απασφάλισε για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Η Έλενα Ακρίτα απασφάλισε για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ
Κριτική άσκησε η Έλενα Ακρίτα στο σποτ που δημοσίευσε ο ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ.

Η Έλενα Ακρίτα εμφανίστηκε οργισμένη από το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο σχετίζεται με τα ποσά που πήραν τα ΜΜΕ από την καμπάνια για τον κορωνοϊό.

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και αρθρογράφος έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Facebook. Εξάλλου, πρόκειται για έναν τρόπο που η ίδια επιλέγει πολύ συχνά ώστε να επικοινωνεί με τον κόσμο του διαδικτύου και τους ακολούθους της.

Η οργισμένη αντίδρασή της στο Facebook

Η δημοσίευσή της ξεκινά με ένα σχόλιο για τον εαυτό της: «Επειδή θέλω να είμαι δίκαιη», για να συνεχίσει, «είδα το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Πέτσα. Ένα σποτ που τσουβαλιάζει αβλεπί έναν ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο. Απαράδεκτο. Δεν τα ”παίρνουν” όλοι οι δημοσιογράφοι και δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Μάλιστα, καταλήγει στο ότι πρέπει να το αποσύρουν λίαν συντόμως. «Καλά θα κάνουν να το αποσύρουν χτες», γράφει στη δημοσίευσή της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η σύγκρουση για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ συνεχίζεται

Η σύγκρουση γύρω από τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ συνεχίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ να κυκλοφορεί βίντεο και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντά. Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ τιτλοφορείται: «Πόσο κοστίζει ο Μωυσής».

Και νωρίτερα, η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της τόνισε πως «ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβει τη λίστα με τα ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ, παρά την ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ επεσήμανε ακόμα πως ότι «είναι ζήτημα αυτονόητης λογοδοσίας και Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης να δώσει σήμερα κιόλας τη λίστα με τα ποσά χωρίς άλλες υπεκφυγές».

Η απάντηση του Στέλιου Πέτσα

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, βέβαια, ήταν άμεση μετά τη δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο. «Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν. Αντιτίθεται στον έλεγχο για τα Μέσα Ενημέρωσης που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό και τα ποσά που τους καταβάλλονται», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο κόμμα της αντιπολίτευσης.

«Φτάνει, μάλιστα, στην αθλιότητα να εκτοξεύει απειλές κατά του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο εκ του νόμου δεν έχει καμία εμπλοκή στην κατανομή των πόρων παρά μόνο στο συνολικό ποσό που διατίθεται», προσέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments