Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα: Επαφές και με τον Ολυμπιακό

Εμάνουελ Ινσούα: Επαφές και με τον Ολυμπιακό
Εμάνουελ Ινσούα: Την πόρτα του 29χρονου αριστερού μπακ φαίνεται πως χτύπησαν οι Πειραιώτες.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Εμάνουελ Ινσούα, καθώς θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος των play offs. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Αργεντινό να βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό. Όπως υποστηρίζει το “Sportime”οι Πειραιώτες έχουν στη λίστα τους τον “πράσινο” σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει πολύ να παραμείνει στη χώρα μας και για τον λόγο αυτόν εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Αυτό σημαίνει πως εκτός από τις κρούσεις που έχει από Ισπανία και Ιταλία είναι ανοιχτός και για προτάσεις από ελληνικούς συλλόγους. Μάλιστα, φήμες κάνουν λόγο πως εκτός από τους “ερυθρολεύκους” καλοβλέπει και τον ΠΑΟΚ. Για την ώρα, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη, όμως οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ο Ολυμπιακός και ο Ινσούα έχουν βρει κοινά σημεία επαφής. Το αν βέβαια θα μετακομίσει στο Φάληρο θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται, πως ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατόπιν απόφασης του Γιώργου Δώνη, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Αργεντινός, αν και προοριζόταν να ξεκινήσει βασικός, σε ένα από τα τελευταία του ματς με το «τριφύλλι», τελικά θα δει το παιχνίδι από το σπίτι του. Συγκεκριμένα, ο Ινσούα εκνευρισμένος μετά από μια παρατήρηση στη χθεσινή προπόνηση κλότσησε μια μπάλα, η οποία χτύπησε ένα νεαρό συμπαίκτη του. Ο Γιώργος Δώνης δεν σκέφτηκε καν πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και θέλησε να συνετίσει τον παίκτη του με αυτόν τον τρόπο.

Εκτός από τον Ινσούα, εκτός αποστολής βρίσκεται και ο τραυματίας Ματίας Γιόχανσον. Ακόμη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πούγγουρα, Κότσαρη, Χριστογεώργο, Περέα, Νάγκι, Μπεκ, Τζαβίδας, Νούνες και Χατζηγιανάκη. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης που είναι έτοιμος και ίσως αλλάξει θέση και αγωνιστεί στα μετόπισθεν και όχι στο κέντρο. Στην αποστολή μετέχει επίσης και ο Ζαχίντ, στο τελευταίο του παιχνίδι με τα «πρασίνα» αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ.

Aναλυτικά η αποστολή:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments