Αθλητισμός

Τοροσίδης Παπαδόπουλος: Παίρνουν την απόφαση να μείνουν εκτός αγωνιστικού χώρου

Τοροσίδης Παπαδόπουλος: Παίρνουν την απόφαση να μείνουν εκτός  αγωνιστικού χώρου
Τοροσίδης Παπαδόπουλος: κρεμάνε τα παπούτσια τους οι πρώην παίκτες της Εθνικής που αποτελούν και κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο να τους δούμε σε άλλο πόστο.

Το δίδυμο Τοροσίδης- Παπαδόπουλος είναι ίσως οι πιο αγαπητοί παίκτες του Ολυμπιακού, τόσο στις κερκίδες και στους συναθλητές τους όσο και στη διοίκηση. Οι δύο πρώην παίκτες της Εθνικής σύμφωνα με το sportime ετοιμάζονται να σταματήσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω για τον Ολυμπιακό

Όπως σωστά επισημαίνει το δημοσίευμα του sportime οι δυό τους είναι κάτι παραπάνω από ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό. Αμφότεροι υπέγραψαν «λευκά» συμβόλαια μόνο και μόνο για να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν. Στο σπίτι τους! Τοτέμ στο μυαλό της εξέδρας, στη συνείδηση των συμπαικτών τους στο Ρέντη.

Φέτος, ο ρόλος τους στην ομάδα ήταν αναντικατάστατος γιατί ήταν αυτοί που αποτελούσαν το κέντρο, τη συγκολλητική ουσία. Η φιγούρα τους πατρική. Αρχηγοί σε όλα. Εντός και εκτός γηπέδου: Τοροσίδης- Παπαδόπουλος. Σημεία αναφοράς στην καθημερινότητα και στο «χτίσιμο» της ισορροπίας στα αποδυτήρια τόσο ανάμεσα στους Έλληνες και στους ξένους παίκτες, σε μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές του Ολυμπιακού την τελευταία 10ετία.

Δεν έχουν μιλήσει ακόμα με τον Μαρινάκη

Έχουν ζήσει σχεδόν τα πάντα ποδοσφαιρικά. Οι δύο παίκτες κρίνουν σκόπιμο πως έχουν κάνει τον κύκλο τους και πλέον σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχουν πάρει απόφαση να «κρεμάσουν» από κοινού τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια. Ακόμη, εξαιτίας του ότι ο κορονοϊός «πάγωσε» τον χρόνο, δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη την απόφασή τους.

Δεν θα αργήσουν να το πράξουν όπως αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο πηγές  από το περιβάλλον τους δεν πρόκειται να αργήσει η στιγμή. Η επιθυμία τους φαντάζει μη αναστρέψιμη αν και είναι de facto πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα επιδιώξει να «ακυρώσει» τα θέλω τους.

Θα τους προταθεί να μείνουν στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο

Το πιθανότερο είναι να δεχτούν και οι δύο πρόταση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από άλλο πόστο. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σίγουρο τι θα επιλέξουν να πράξουν.

Το ζητούμενο είναι πως τόσο ο (πρώτος χωρατατζής στα αποδυτήρια) «Τόρο», όσο και ο (Νο1 επαγγελματίας πηγαίνοντας πρώτος και φεύγοντας τελευταίος) Παπαδόπουλος θα απουσιάσουν πολύ από την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments