Lifestyle

Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι του Λάκη Γαβαλά

Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι του Λάκη Γαβαλά
Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι του Λάκη Γαβαλά: Ο σχεδιαστής μόδας άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του στην κάμερα του Dot και μιλάει για την ηλικία του, τους γείτονές του και πολλά άλλα.

Ο σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του στην κάμερα του Dot και μιλάει για την ηλικία του, τους γείτονές του και πολλά άλλα. Μεταξύ αυτών μας αποκάλυψε ότι το σπίτι του το διακόσμησαν ούτε ένας, ούτε δύο αλλά συνολικά δέκα άτομα. Εφτά από Γαλλία, δύο από την Αγγλία κι ένα από την Αμερική

Ο Λάκης Γαβαλάς  απάντησε με πολύ χιούμορ σε 35 αδιάκριτες ερωτήσεις. Ο Λάκης μεταξύ άλλων αποκάλυωε την ηλικία του, μίλησε για τους γείτονές του και δήλωσε πως θα ήθελε να πεθάνει με μουσικές και τυμπανοκρουσίες.

«Δεν έχω διακοσμήσει το σπίτι μόνος μου. Έχουν έρθει εφτά άτομα από τη Γαλλία, δύο από την Αγγλία κι ένας από την Αμερική. Αν δεν ζούσα στο Κολωνάκι, θα ζούσα στην Πετρούπολη. Εκεί μπορώ να βάλω όλες τις πέτρες που έχω, τα δαχτυλίδια, και να λέω “επιτέλους πέτρες, είστε στην πόλη σας”.

Παράξενο γείτονα έχω, έναν δικηγόρο. Παίρνει τους εισαγγελείς τηλέφωνο και λέει “πρέπει να μου αθωώσετε τον πελάτη”. Κρίμα που δεν τον έχω εγώ δικηγόρο. Η απόλυτη ευτυχία ορίζεται με δύο τρόπους. Ο ένας είναι ο Παρθενώνας και ο άλλος το Παρίσι. Ο Παρθενώνας ανήκει στην πόλη που έχω γεννηθεί και μένω, το δε Παρίσι είναι η πόλη που με έχει φιλοξενήσει για να σχεδιάζω αυτές τις υπέροχες μοναδικές τσάντες…

Τη λέω την ηλικία μου, είμαι 68 ετών! Θα ήθελα να πεθάνω με μουσικές και τυμπανοκρουσίες. Έχω πει στους φίλους μου ότι θέλω να κάνω ένα τεράστιο πάρτι και να μην σκέπτονται ότι έχω πεθάνει γιατί δεν θα πεθάνω ποτέ, ούτε πηγαίνοντας στον άλλο κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε το βίντεο

Οι σπουδές του Λάκη Γαβαλά που προετοίμασαν την επιτυχία

Γεννήθηκε στον Προφήτη Ηλία και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Ο πατέρας του, Διονύσης, ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας με εργοστάσιο κοπής μαρμάρων που απασχολούσε μεγάλο αριθμό εργαζομένων. Έχει δύο αδερφές, τη Νότα και τη Νούλη.

Σπούδασε στην Ελληνογαλλική Σχολή Αρρένων – Saint Paul και σε ηλικια 17 ετών ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός σε κατάστημα που κατασκεύαζε σχολικές τσάντες στο Μοναστηράκι. Παράλληλα, ξεκίνησε μαθήματα μπαλέτου στην ιστορική σχολή της Ραλλούς Μάνου. Η δουλειά του στο κατάστημα με τις τσάντες σε συνδυασμό με την αγάπη που είχε για τη μόδα, τον οδήγησαν στην Ιταλία. Εκεί συνεργάστηκε με το ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι RAI ως χορευτής στα σόου της Ραφαέλα Καρά, Zero Tres Cuatro Cinco Seis.

Όπως έχει δηλώσει σε συντεντεύξεις του, «Ο χορός ήταν για μένα μια άσκηση ομαδικής πειθαρχίας. Τότε η μόδα δεν ήταν όπως τώρα, που απλώς τα μοντέλα περπατούν στην πασαρέλα. Τότε έπρεπε όλα να παρουσιάζονται με χορευτικές κινήσεις και ιδιαίτερες δεξιότητες. Ήθελαν κάποιον χορογράφο, κάποιον να σκηνοθετήσει την επίδειξη». Έτσι, αναλαμβάνει ως χορογράφος για τις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας, ενώ παράλληλα γνωρίζεται με πασίγνωστους σχεδιαστές, όπως, Αρμάνι, Βερσάτσε και ανέπτυξε φιλία με τον Νικόλα Τρουσάρντι, εγγονό του ιδρυτή και ιδιοκτήτη του οίκου Trussardi.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments