Ειδήσεις

Επίθεση βιτριόλι: Το πραγματικό κίνητρο της 35χρονης – Τι αποκάλυψε η ίδια

Επίθεση βιτριόλι: Το πραγματικό κίνητρο της 35χρονης – Τι αποκάλυψε η ίδια
Επίθεση βιτριόλι: Η 35χρονη φέρεται να αποκάλυψε στην ψυχολόγο της Αστυνομίας ότι η αιτία της επίθεσης δεν σχετίζεται με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Ένα νέο κίνητρο για την επίθεση με βιτριόλι φαίνεται να παρουσιάζει η 35χρονη στις Αρχές.  Σύμφωνα με όσα είπε η κατηγορούμενη π λόγος της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος άντρας , όπου με βάση τη δικογραφία είχε αναφερθεί αερικά  ότι το κίνητρο της φερόμενης δράστιδος ήταν η ερωτική ζήλεια και οι συνομιλίες του θύματος με τον 40χρονο φίλο της κατηγορούμενης. Με βάση το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Star», η 35χρονη φέρεται να αποκάλυψε στην ψυχολόγο της Αστυνομίας ότι η αιτία της επίθεσης δεν σχετίζεται με τον συγκεκριμένο άνδρα.

«Η 35χρονη φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. “Δεν θα κατέστρεφα τη ζωή μου και τη ζωή της γι’ αυτό”» δήλωσε on camera ο αστυνομικός ρεπόρτερ του «Star». Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι του θύματος διέψευσαν την πληροφορία ότι η Ιωάννα έχει παραχωρήσει την οποιαδήποτε συνέντευξη στο οποιοδήποτε μέσο. Ξεκαθάρισαν δε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι εξαιρετικά σοβαρή, γεγονός το οποίο δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

«Η Ιωάννα ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη σε οποιοδήποτε δημοσιογραφικό μέσο, Ελληνικό ή ξένο. Άλλωστε, αυτό δεν θα ήταν εφικτό, δεδομένου πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει ιδιαιτέρως σοβαρή, μόλις δε πριν λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε μία ακόμα (η τέταρτη κατά σειρά) κρίσιμη χειρουργική επέμβαση». Από την πλευρά της, η 35χρονη, η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα, αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές, καθώς τηρεί σιγήν ιχθύος για το περιστατικό. Μάλιστα, προς το παρόν δεν έχει αποκαλύψει το παραμικρό στις Αστυνομικές Αρχές, ενώ έχει επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής.

Η καθημερινότητα της 35χρονης στη φυλακή

Εδώ και λίγες ημέρες η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι βρίσκεται στη φυλακή. Σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει ο δικηγόρος της, τις πρώτες ημέρες είχε κλειστεί στον εαυτό της και δεν είχε διάθεση να φάει ή να κοιμηθεί. Ωστόσο πλέον η 35χρονη δείχνει να έχει αρχίζει να εγκλιματίζεται με το περιβάλλον της φυλακής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει ζητήσει να εργαστεί στο καφενείο της φυλακής. Θυμίζουμε ότι κάθε μέρα εργασίας στη φυλακή μετράει για δυο.

Η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, που μίλησε στον ΣΚΑΪ και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η 35χρονη είχε επισκεπτήριο από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος την Παρασκευή και ενδεχομένως θα έχει και σήμερα το απόγευμα. Όπως εξήγησε η διευθύντρια των φυλακών, λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου, για λίγες ημέρες μένει μόνη της στο κελί και προαυλίζεται μόνης της.

Δεν έχει ξεκινήσει την εργασία

«Σε λίγες ημέρες θα τοποθετηθεί στο εσωτερικό στους θαλάμους», αναφέρει. Απαντώντας στο εάν απέχει από τη σίτιση, είπε ότι «τρώει κανονικά τρία γεύματα την ημέρα». Η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπως είπε, αν και ζήτησε να εργαστεί, δεν εργάζεται ακόμα, και εξήγησε ότι «εφόσον μπει σε αυτό το καθεστώς, έχει κάποιες υποχρεώσεις και δικαιώματα.

Έδειξε ενδιαφέρον για εργασία. Με τα ημερομίσθια, μειώνεται η ποινή της, όπως ισχύει για όλους τους εγκλείστους». Τέλος ανέφερε ότι η 35χρονη «έχει κάνει ακροάσεις με κοινωνική λειτουργό, αρχιφύλακα, επόπτη εισαγγελέα». Την ίδια ώρα η 34χρονη Ιαώννα δίνει τη δική της μάχη καθημερινά και περιμένει να μάθει γιατί μια γυναίκα που ήταν απλά γνωστή της , προχώρησε σε μια επίθεση που της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments