Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα Ολυμπιακός: Δεν ασχολούνται άλλο οι “ερυθρόλευκοι”

Εμάνουελ Ινσούα Ολυμπιακός: Δεν ασχολούνται άλλο οι “ερυθρόλευκοι”
Εμάνουελ Ινσούα Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά έχει σταματήσει να ασχολείται με την περίπτωση του παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί αρκετά για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι είναι αυτό του Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός μπακ του Παναθηναϊκού μετά από μια τριετία στους “πράσινους” είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Ο ακραίος μπακ έχει δείξει σοβαρότητα και σταθερότητα στα χρόνια που αγωνίζεται στη χώρα μας και η περίπτωση του δεν περνάει απαρατήρητη. Ειδικά φέτος που οι ομάδες θα έχουν μειωμένα έσοδα και θα ψάξουν λύσεις με χαμηλό ρίσκο.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Ινσούα είναι μια τέτοια περίπτωση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα το όνομα του βρέθηκε στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια και η ΑΕΚ εξέτασε την περίπτωση του, ενώ και ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε διακριτικά. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον κρατήσει αλλά η απόσταση που υπάρχει στο οικονομικό φαντάζει μεγάλο αγκάθι. Τις τελευταίες μέρες αναπτύχθηκαν πολλές φήμες που ήθελαν τον παίκτη να έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν φαίνεται να έχουν βάση.

Δεν ασχολείται άλλο ο Ολυμπιακός

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν το πρόσφατο ντέρμπι που ο Ινσούα έμεινε εκτός αποστολής κυκλοφόρησαν σενάρια ότι αυτό έγινε εξαιτίας της συμφωνίας του παίκτη με τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός εξέτασε την περίπτωση του έμπειρου μπακ όπως κάνει με όλους τους ικανούς ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Ελλάδα. Ωστόσο δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχει συμφωνία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Ινσούα, κρίνοντας υπερβολικές τις οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντινού, ο οποίος φέρεται να αξίωνε περί τις 600.000 ευρώ ετησίως. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο παίκτης έχει πάρει θέση για όσα γράφονται. Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ξεκαθάρισε ότι στην Ελλάδα θα έμενε μόνο για τον Παναθηναϊκό. “Το έχω πει πολλές φορές, δεν λέω ποτέ ψέματα. Στην Ελλάδα μόνο Παναθηναϊκό“, ήταν το σχόλιο του Αργεντινού μπακ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο παίκτης έχει δηλώσει ότι θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο να παίξει ποδόσφαιρο στην Ιταλία ή την Ισπανία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments