Αθλητισμός

Μάνος Παπαδόπουλος: «Ανακοινώνεται από τη Ζενίτ»

Μάνος Παπαδόπουλος: «Ανακοινώνεται από τη Ζενίτ»
Μάνος Παπαδόπουλος: Θέμα χρόνου φαίνεται όπως είναι να ανακοινωθεί από τη Ζενίτ ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Κοντά στην αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “πράσινης” ΚΑΕ όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες είναι έτοιμος να πει “αντίο” στο “τριφύλλι”. Ο πολύπειρος παράγοντας έχει δηλώσει την παραίτησή του, εκφράζοντας τη διαφωνία του για τη στάση της ομάδας σε διάφορα μέτωπα με κυριότερο αυτό της Ευρωλίγκας, αφού από την αρχή η επιθυμία του ήταν η παραμονή της ΚΑΕ στην κορυφαία διασυλλογική μπασκετική διοργάνωση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μάνος Παπαδόπουλος ήταν αντίθετος με την επιστολή που έστειλε ο σύλλογος  ζητώντας την αποχώρησή του.

Από χθες έχει κυκλοφορήσει το σενάριο ότι μετακομίζει στην Αγία Πετρούπολη για τη Ζενίτ. Σήμερα, μια ανάρτηση από Ιταλό δημοσιογράφο προχωράει περισσότερο το θέμα, αφού τονίζει ότι ο Παπαδόπουλος θα είναι ο επόμενος General Μanager της ρωσικής ομάδας.

Υπενθυμίζεται, πως ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι ο άνδρας στον οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε τα ηνία της ΚΑΕ μετά την αποχώρησή του. Όπως είναι ήδη γνωστό τα διάφορα θέματα του συλλόγου, μετά το πωλητήριο που μπήκε, τρέχουν σε καθημερινή βάση διοικούσα επιτροπή που αποτελείται από τους Μάνο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Τριαντόπουλο, Γιώργο Μοιρέα, Ηλία Κατσογιάννη και Αριστείδη Χριστόπουλο. “Μέχρι να βρεθεί αγοραστής η ΚΑΕ θα πορευτεί από ανθρώπους εμπιστοσύνης χωρίς την παραμικρή εμπλοκή μου και βασιζόμενη αποκλειστικά και μόνο στα όποια έσοδα της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτοί είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο Τάκης Τριαντόπουλος. Από σήμερα αυτοί τρέχουν την ομάδα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Σε συνέχεια των όσων προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου της 11ης Ιουνίου 2014 ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τα εξής:

  • Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα εξακολουθήσει να φέρει τυπικά τον τίτλο του Προέδρου καθώς επίσης κι εκείνον του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας την επίβλεψη και την διοικητική εποπτεία των τεκταινομένων στην ΚΑΕ χωρίς επιπλέον αρμοδιότητες.
  • Όλες οι αρμοδιότητες, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις του Προέδρου της ΚΑΕ εκχωρούνται στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο.
  • Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Κατσογιάννης.
  • Η Διοικούσα Επιτροπή που θα χειρίζεται τα καθημερινά ζητήματα της ομάδας αποτελείται από τους κ.κ. Μάνο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Τριαντόπουλο, Γιώργο Μοιρέα, Ηλία Κατσογιάννη και Αριστείδη Χριστόπουλο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments