Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Μαρτίνς δεν υποτιμάει τις δυσκολίες, δεν αλλάζει ενδεκάδα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Μαρτίνς δεν υποτιμάει τις δυσκολίες, δεν αλλάζει ενδεκάδα
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το ματς του Κυπέλλου είναι άλλο από αυτό του πρωταθλήματος, όχι μόνο λόγω διοργάνωσης, αλλά γιατί μπορεί να κρίνει, εν πολλοίς, έναν ακόμα τίτλο.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ θα κρίνει, εν πολλοίς, ένα ακόμα τίτλο. Όποια ομάδα από τις δύο κι αν περάσει, με τον «Δικέφαλο, να έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη του στο πρώτο ματς με 3-2, θα είναι το φαβορί για το τρόπαιο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο «Φως των Σπορ», για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει το αήττητο, διότι η κατάκτηση του τίτλου έχει «κλειδώσει» και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Οι Πειραιώτες παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν και έχοντας αποκτήσει μεγάλη σταθερότητα είναι οι κυρίαρχοι εντός συνόρων.

Η εφημερίδα σημειώνει, όμως, ότι, από την άλλη, υπάρχει και το Κύπελλο Ελλάδας, ένας θεσμός που δεν μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα και ο Ολυμπιακός θέλει να έχει παρουσία στον τελικό. Οι Πειραιώτες δεν θέλουν να αφήσουν στην άκρη αυτόν τον τίτλο και ιστορικά είναι ένας σύλλογος που διεκδικεί τα πάντα. Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρότατα στο λιμάνι το Κύπελλο και φυσικά η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θεωρείται (και είναι) πολύ σημαντική.

Οι διαφορές με τα ματς του πρωταθλήματος

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει μέχρι τώρα ένα εξαιρετικό πρόσωπο, αλλά αυτό το ματς είναι διαφορετικό. Υπάρχει η ήττα στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 3-2 που υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να ψάξει γκολ και να μη δεχθεί. Είναι νοκ άουτ ματς και οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές για τους Πειραιώτες.

Στον Ρέντη έχουν ήδη στραμμένη την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς και ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τα πλάνα του για αυτό το σημαντικό ματς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να αλλάξει κάτι σε σχέση με αυτά που έχουμε δει στα τρία πρώτα ματς των πλέι οφ.

Επί της ουσίας ο Μαρτίνς το μόνο πράγμα που περιμένει είναι να μάθει αν θα έχει τον Βαλμπουενά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν φαίνεται πως θα αλλάξει κάτι και πηγαίνουμε σε ένα σχήμα με τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Μαρτίνς περιμένει ότι και ο ΠΑΟΚ θα έχει διαφορετική τακτική, καθώς δεν θα παίξει το ίδιο ανοιχτά στο «Καραϊσκάκης» αφού έχει να διαφυλάξει το προβάδισμά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments