Αθλητισμός

Άρης ΑΕΚ: «Χαμός» έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης

Άρης ΑΕΚ: «Χαμός» έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης
Άρης ΑΕΚ: Οι φίλαθλοι του Άρη κατά την άφιξη της ομάδας τους στο γήπεδο έσπευσαν να εμψυχώσουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Μπορεί ο δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ να γίνει με κενές εξέδρες, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους φιλάθλους των Θεσσαλονικέων να «πλημμυρίσουν» τους δρόμους γύρω από το γήπεδο και να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που θύμισε εποχές προ κορωνοϊού! Άρης και ΑΕΚ αναμετρώνται σε λίγη ώρα στο «Κλ. Βικελίδης» για τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου, με τους φίλους των γηπεδούχων να βρίσκονται από νωρίς στους δρόμους γύρω από το γήπεδο, αλλά και στις καφετέριες, φωνάζοντας συνθήματα… πρόκρισης!

Το κιτρινόμαυρο χρώμα κυριαρχεί παντού και φυσικά όλοι ανυπομονούν να ξεκινήσει η μεγάλη αναμέτρηση ακόμα και αν θα μπορέσουν να τη δουν μόνο από τη μικρή οθόνη. Οι φίλαθλοι του Άρη κατά την άφιξη της ομάδας τους στο γήπεδο έσπευσαν να εμψυχώσουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ενώ αντίθετα αποδοκίμασαν την αποστολή της ΑΕΚ πριν την είσοδο της στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 2-1 στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο ΟΑΚΑ προ διακοπής

Η πιο μεγάλη ώρα του Κυπέλλου έφτασε καθώς κρίνονται τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό. Ο πρώτος χρονικά ημιτελικός μεταξύ του Αρη και της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένος για τις 19.00 (24/6) στο «Κλ. Βικελίδης. Η Ενωση διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα δεδομένου ότι έχει επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς που έγινε στο ΟΑΚΑ πριν από τη διακοπή λόγω κορονοϊού και στοχεύει στην πέμπτη συνεχόμενη (!) παρουσία της σε τελικό.

Από την άλλη πλευρά όμως, ισχυρό είναι το κίνητρο και για τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης δεδομένου ότι θέλουν να φτάσουν σε έναν τελικό για πρώτη φορά μετά το 2010… Ο Μίκαελ Eνινγκ του Αρη δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φραν Βέλεθ που υπέστη θλάση στον δικέφαλο, ενώ κι ο Ούγκο Σόουζα υπέστη θλαστικό τραύμα και έμεινε εκτός. Αντιθέτως, στην ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει να αντιμετωπίσει σοβαρή απουσία πέραν του Γαλανόπουλου και του Κλωναρίδη.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης:

Ο 37χρονος Ολλανδός Ντάνι Μακέλι είναι ο διαιτητής, με βοηθούς τους Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέγκστα. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε 4ος, με τον επίσης Ολλανδό, Γιόακιμ Κάμφιους στο VAR και AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάζοβιτς, Βέρντε, Λιβάγια, Αραούχο, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Η αποστολή του ΑΡΗ:

Cuesta, Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Ideye, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Korhut, Larsson, Mancini, Diguiny, Abou Ba, Martinez, Tonso, Sundgren, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments