Ελλάδα

10χρονη Μαρκέλλα: H καταγγελία του Αλέξη Κούγια που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση

10χρονη Μαρκέλλα: H καταγγελία του Αλέξη Κούγια που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση
10χρονη Μαρκέλλα: Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας καταγγέλλει την επιχείρηση εξωδικαστικού συμβιβασμού από μέρους του δικηγόρου της 33χρονης.

Διαφορετική εξέλιξη έδωσε η καταγγελία του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της οικογένειας του 10χρονου κοριτσιού, ο οποίος αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση με χρήματα για την οικογένεια του άτυχου κοριτσιού. Η καταγγελία που για πολλούς αποτελεί ακόμα μία ένδειξη ότι ενδεχομένως πίσω από την υπόθεση να κρύβεται κύκλωμα παιδόφιλων… Οι συνήγοροι της οικογένειας της 10χρονης τονίζουν ωστόσο πως θα φτάσουν την υπόθεση ως το τέλος.

Οι μάρτυρες οδηγούν σε πρόσωπα

Άνθρωποι που βοήθησαν τις Αρχές, μιλώντας στο MEGA, έχουν πει πως στο σπίτι της 33χρονης πήγαιναν και άτομα που οι κινήσεις τους έδειχναν ύποπτες. «Κάποιος ερχόταν στο σπίτι, που είδαμε κάνα δυο φορές. Ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της για να σώσει κάποιον».Τα επόμενα 24ωρα η αστυνομία δεν αποκλείεται να προσχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων, που ενδεχομένως να σχετίζονται με την απαγωγή.

Η απάντηση του δικηγόρου της 33χρονης

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για την αρπαγή, έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη, με την προσφορά των χρημάτων… “Δεν υποβάλαμε ποτέ πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό” είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι ο Αλέξης Κούγιας οδηγήθηκε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Την ίδια ώρα η μικρή πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν για σχεδόν δύο εβδομάδες, η 10χρονη Μαρκέλλα. Μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης, στην οποία και θα παραμείνει έως ότου ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της. Στο μεταξύ, το μικρότερο αδελφάκι της ανήλικης φιλοξενείται επίσης τις τελευταίες ώρες σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, κάτι που έκριναν σκόπιμο στην παρούσα φάση οι αρχές. Η παραμονή θα είναι προσωρινή.

Ο 25χρονος αδερφός του κοριτσιού ζητά να βρίσκεται κοντά στην αδερφή του ενώ επιμένει πως στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα εκτός από την γυναίκα που την άρπαξε. Παράλληλα, κάνει λόγο και για το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega. Συγχρόνως, σημείωσε ότι η Μαρκέλλα του εκμυστηρεύτηκε πως δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της, γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments