Ελλάδα

Αποχώρηση βόμβα από Real Fm και Real Νews του Νίκου Χατζηνικολάου

Αποχώρηση βόμβα από Real Fm και Real Νews του Νίκου Χατζηνικολάου
Αποχώρηση βόμβα: «Ήταν ωραία και δημιουργικά αυτά τα εννέα χρόνια» Το τέλος μια μακροχρόνιας συνεργασίας 9 ετών.

Μια αποχώρηση που δεν περιμέναμε να δούμε ανακοινώθηκε χθες κάνοντας πολλούς από τον χώρο των media να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί. Συγκεκριμένα το τέλος της συνεργασίας της από την εφημερίδα και το ραδιόφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου ανακοίνωσε η Σεμίνα Διγενή με μια φωτογραφία της στο Facebook.

Η δημοσιογράφος βρισκόταν επί εννέα χρόνια στο πλευρό του Χατζηνικολάου, με την ίδια να δηλώνει πολύ ευχαριστημένη από τη μεταξύ τους συνεργασία. Αυτό, όμως, δεν την εμπόδισε να υποβάλλει στην παραίτησή της και μάλιστα και κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

«Το 2009 στο Βερολίνο αποφάσισα ότι αποχωρώ από την τηλεόραση. Σήμερα 2020 στο Κουφονήσι, αποφάσισα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με τον Real fm και την Real news.Όχι δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν ωραία και δημιουργικά αυτά τα εννέα χρόνια. Ποτέ δεν υπήρξε παρέμβαση στη δουλειά μου. Έγιναν κάποιες σπουδαίες εκπομπές. Ήρθαν σημαντικές προσωπικότητες στο στούντιο. Έκανα φίλους καρδιάς εκεί. Πέρασα όμορφα. Και όμορφα τέλειωσε μέσα μου. Αλήθεια. Φιλιά σε όλους εκεί και πιο πολλά στους ηχολήπτες, τα παιδιά του τηλεφ. κέντρου και τους φύλακες. Συγγνώμη τώρα, πάω για βουτιές!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η δημοσιοφράφος και παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή

Η Σεμίνα Διγενή υπήρξε μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες δημοσιογράφους στην ελληνική τηλεόραση.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία της παρέμβαση έγινε όταν ανέλαβε τον επικοινωνιακό σχεδιασμό του νέου κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου. Από τότε η παρουσία της έγινε ακόμη πιο διακριτκή, παρότι η Σεμίνα Διγενή έχει δική της εταιρεία συμβούλων και κινείται στους καλλιτεχνικούς χώρους.

Το βιβλίο της με τίτλο «Το κίτρινο υποβρύχιο»

H Σεμίνα Διγενή στο πρώτο βιβλίο της γράφει για όλα αυτά για τα οποία δε μίλησε ποτέ. Ένα απρόβλεπτο και συναρπαστικό κείμενο. Μια σύνθεση μεταξύ μαρτυρίας, ρεπορτάζ και μυθοπλασίας. Ζωή και καριέρα γεμάτες εξερευνήσεις κι αταξίες. Επιβάτες του Κίτρινου υποβρυχίου δεν είναι μόνο οι θρυλικές προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής που συνάντησε η συγγραφέας, αλλά και τα μέλη μιας παράξενης –υπαρκτής– ελληνικής οικογένειας, οι πρωταγωνιστές αδιέξοδων ερώτων και οι υπαίτιοι τραυμάτων που δεν έκλεισαν ποτέ.

Όλοι αυτοί, σε μια μαγική περιστροφική σκηνή, με ολοζώντανα τα παρασκήνια μιας ταραχώδους προσωπικής και δημοσιογραφικής διαδρομής, από το 1975 στις εφημερίδες κι από το 1982 στην τηλεόραση. Ένα ντοκουμέντο, το αφηγηματικό νήμα του οποίου ξετυλίγεται με το «Yellow Submarine» των Beatles. Τα τραγούδια και η μουσική όχι απλώς δίνουν τον τόνο της αφήγησης, αλλά και συμβάλλουν μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο στην εξέλιξή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments