Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 112: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 24/6 – Η Δρόσω δέχεται την πρόταση γάμου 

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 112: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 24/6 – Η Δρόσω δέχεται την πρόταση γάμου 
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 112: Η Δρόσω αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, ύστερα από την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση του γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της.

Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, μα η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο. Παράλληλα, ο Κυπραίος βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα από το ένοχο παρελθόν του, τη λύση, για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα στον Νέστορα.

Ο Δούκας απειλεί για ακόμα μια φορά τον Τόλλια

Από την άλλη, η Ελένη βρίσκει ξανά την αισιοδοξία της ύστερα από τη δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη. Παράλληλα αυτή η δημοσίευση αναστατώνει το χωριό και προκαλεί τον πανικό του Δούκα που κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω από το ξεσκέπασμα του σκανδάλου.

Την ίδια στιγμή η Θεοδοσία κάνει μια σημαντική αποκάλυψη στον Λάμπρο σε σχέση με την Ελένη ενώ ο Δούκας απειλεί για ακόμα μια φορά τον Τόλλια προκειμένου να στηρίξει τα σχέδια του, στην επερχόμενη αναμέτρηση των υποψήφιων κοινοταρχών. Ο Μελέτης καταρρακωμένος από την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ανέτ ενημέρωσε τον Δούκα ότι είδε τον Μελέτη και την Πηνελόπη να το σκάνε, κρυφά, μέσα στη νύχτα. Την ίδια στιγμή, το φορτηγό που πήρε ο Μελέτης «τους πρόδωσε» και αναγκάστηκαν να συνεχίσουν την απόδρασή τους περπατώντας. Ο Φανούρης αποκάλυψε στον Λάμπρο πως είδε τη Θεοδοσία στο μέρος που έπεσε η Ελένη κι ο Λάμπρος, οργισμένος, της ζήτησε εξηγήσεις.

Στο μεταξύ, ο Δούκας με την Ανέτ κατάφεραν να πιάσουν τους δύο φυγάδες και η Πηνελόπη αναγκάστηκε να ακολουθήσει τη διαταγή του πατέρα της. Ο Κυπραίος, παράλληλα, ανακοίνωσε στην Ελένη πως το σχέδιο της απαλλοτρίωσης συνεχίστηκε και της πρότεινε να φύγουν από το χωριό. Ο Δούκας συγκρούστηκε με τον Μελέτη και τον έδιωξε από το Διαφάνι, η Ανέτ επενέβη και αναγκάστηκε να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της.

Η ιστορία της σειράς

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και η αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments