Αθλητισμός

Μάνος Παπαδόπουλος Παναθηναϊκός: Θέμα χρόνου η αποχώρησή του από το «τριφύλλι»

Μάνος Παπαδόπουλος Παναθηναϊκός: Θέμα χρόνου η αποχώρησή του από το «τριφύλλι»
Μάνος Παπαδόπουλος Παναθηναϊκός: Δεδομένο πρέπει να θεωρείται το «διαζύγιο» του Μάνου Παπαδόπουλου με την πράσινη ΚΑΕ.

Εισιτήριο για Ρωσία φαίνεται πως βγάζει ο Μάνος Παπαδόπουλος, καθώς όλα δείχνουν πως ολοκληρώνει τη συμφωνία του με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να τον κρατήσουν στο ΟΑΚΑ, όμως μάταια. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “πράσινης” ΚΑΕ έχει πάρει την απόφαση του, η οποία τον βρίσκει μακριά από τον Παναθηναϊκό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο επί περίπου 30 χρόνια παράγοντας του συλλόγου έχει δηλώσει την παραίτησή του, εκφράζοντας τη διαφωνία του για τη στάση της ομάδας σε διάφορα μέτωπα με κυριότερο αυτό της Ευρωλίγκας, αφού από την αρχή η επιθυμία του ήταν η παραμονή του “τριφυλλιού” στην κορυφαία διασυλλογική μπασκετική διοργάνωση. Εν τω μεταξύ, ήρθε και η πρόταση από τη Ζενίτ για τη θέση του General Μanager που ανέτρεψε εντελώς τα δεδομένα.

Υπενθυμίζεται, πως ο 56χρονος είναι ο άνδρας στον οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε τα ηνία της ΚΑΕ μετά την αποχώρησή του και το πωλητήριο που μπήκε.

Συγκεκριμένα, τα θέματα του συλλόγου τρέχει σε καθημερινή βάση διοικούσα επιτροπή που αποτελείται από τους Μάνο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Τριαντόπουλο, Γιώργο Μοιρέα, Ηλία Κατσογιάννη και Αριστείδη Χριστόπουλο. «Μέχρι να βρεθεί αγοραστής η ΚΑΕ θα πορευτεί από ανθρώπους εμπιστοσύνης χωρίς την παραμικρή εμπλοκή μου και βασιζόμενη αποκλειστικά και μόνο στα όποια έσοδα της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτοί είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο Τάκης Τριαντόπουλος. Από σήμερα αυτοί τρέχουν την ομάδα» είχε τονίσει χαρακτηριστικά στο “αντίο” του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η επόμενη ημέρα λοιπόν, βρίσκει τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Αγία Πετρούπολη. Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα από την Ιταλία θέλουν να έχει δρομολογηθεί ήδη η διαδοχή του. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι υποστηρίζει ότι επικρατέστερος για να αναλάβει τη θέση του General Manager στον Παναθηναϊκό είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Δείτε την ανάρτηση του Ιταλού δημοσιογράφου:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments