Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [25/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [25/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [25/06/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [25/06/2020].

Κριός

Προσπάθησε να βρεις τρόπους για να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και μην την επιβαρύνεις με εντάσεις. Το άγχος της σχέσης σου μπορεί να μειωθεί και ενδεχομένως να εξαλειφθεί αποφεύγοντας θέματα συζήτησης που γνωρίζεις με το σύντροφό σου, πως αγγίζουν ευαίσθητα νεύρα και στους δυο σας. Διατηρήστε την ειρήνη και την ισορροπία, με κάθε κόστος! Χτίστε γέφυρες, όχι τείχη!

Ταύρος

Θα θελήσεις να εξερευνήσεις μια ασυνήθιστη κι αχαρτογράφητη ερωτική περιοχή ή την υπάρχουσα σχέση σου, αυτή την περίοδο. Ίσως η επιθυμία σου για περιπέτεια να τροφοδοτεί αυτή σου την ανάγκη. Κάποιος που θεωρούσες πως δεν ήταν για τα «μέτρα» σου, μπορεί να στρέψει την προσοχή σου σε σένα. Μια απροσδόκητη σειρά γεγονότων μπορεί να προσθέσει δράμα στα ερωτικά σου τώρα, με τον πιο υπέροχο τρόπο!

Δίδυμοι

Η προσοχή σου θα στραφεί σε μια ερωτική πραγματικότητα που δεν είχες σκεφτεί προηγουμένως. Θα υιοθετήσεις ένα πιο ανοιχτό κι ευέλικτο μυαλό στις ερωτικές σου υποθέσεις. Αν προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις τη συνηθισμένη σου νοοτροπία, θα δεις την επίδραση που θα έχει στην ερωτική σου ζωή. Κάποιος μάλιστα, θα λατρέψει αυτή τη σκέψη σου!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Kαρκίνος

Ίσως να μην μπορείς να επικεντρωθείς στα ερωτικά σου όπως επιθυμείς αυτό το διάστημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το μυαλό σου δεν περιπλανιέται και η φαντασία σου δεν έχει ιδέες για εξερεύνηση…. όταν μπορείς να δώσεις στη σχέση σου, την αμέριστη προσοχή σου. Αν το καθήκον σε καλεί σε άλλες περιοχές, κάνε ό, τι μπορείς για να ολοκληρώσεις γρήγορα με τις υποχρεώσεις σου. Και στη συνέχεια, βυθίσου στον έρωτα με τον εραστή σου, χωρίς ενοχές!

Λέων

Η ενέργεια για αλλαγές υπάρχει σε ό,τι αφορά τώρα τα ερωτικά σου. Ακόμα κι αν το μόνο που βλέπεις είναι ένας αβέβαιος, μακρύς και ελικοειδής δρόμος ή αισθάνεσαι ότι είναι πιο ενοχλητικός παρά άνετος για την ερωτική σου ζωή, θα νιώσεις πιο δυνατή για να κάνεις μια ερωτική σχέση. Τίποτα δε σε εμποδίζει να προχωρήσεις με την ερωτική σου ζωή…ακόμα κι αν προς το παρόν αντιμετωπίζεις κάποιες μικρές αναταραχές.

Παρθένος

Η καλλιέργεια μιας φαντασίας έχει τα οφέλη της, ειδικά αν δεν φοβάσαι να εξερευνήσεις το άγνωστο στα ερωτικά σου. Η προοπτική να αναλάβεις ένα ερωτικό ρίσκο θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο ελκυστική αν αφήσεις ένα όνειρο, να τροφοδοτήσει τη φαντασία σου. Το να τολμάς να είσαι διαφορετική ή τουλάχιστον να θέλεις να πειραματιστείς λιγάκι, μπορεί να φέρει μερικά πολύ συναρπαστικά αποτελέσματα – ή ανταμοιβές.

Ζυγός

Ισχυρές και παθιασμένες παρορμήσεις, τροφοδοτούν τις ασυνήθιστες επιθυμίες σου. Πριν μοιραστείς τις ριζοσπαστικές ιδέες σου με τον εραστή σου, θυμήσου ότι ο συγχρονισμός είναι το παν. Δεν χρειάζεται να μιλήσεις για τα ευφάνταστα οράματα ή τις ιδέες σου με μεγάλο πάθος. Ενημέρωσε απλά τον αγαπημένο σου για όσα σκέφτεσαι και νιώθεις, αναφορικά με τη δυνατότητα προώθησης μια ερωτικής σου φαντασίωσης.

Σκορπιός

Με τον Ουρανό να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις σου, θα νιώσεις την επιθυμία να κάνεις κάτι ριζοσπαστικό στο όνομα της αγάπης. Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις να χρησιμοποιήσεις μια τακτική για να σοκάρεις το ταίρι σου ώστε να τραβήξεις την προσοχή του…τότε το ασυνήθιστο ή ανορθόδοξο σχέδιό σου, θα μπορούσε να λειτουργήσει. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο εραστής σου, μπορεί να χρειαστεί μια ήπια μεταχείριση όταν του μεταφέρεις μια ασυνήθιστη ιδέα ή επιθυμία. Ακολούθησε τον εύκολο δρόμο, για να πετύχεις όσα θέλεις.

Τοξότης

Αν επιθυμείς διακαώς να είσαι τυχερή αυτό το διάστημα στα ερωτικά σου, τότε μπορεί να έχεις μερικές ιδέες, σχετικά με το πώς να δημιουργήσεις πολλά τυχαία γεγονότα που σκέφτεσαι κρυφά. Αλλά για να φέρεις περισσότερη τύχη στην ερωτική σου ζωή, απαιτεί να είσαι πιο ευέλικτη. Υπάρχουν τρόποι για να ικανοποιήσεις συγκεκριμένες επιθυμίες σου και να παραμείνεις ανεξάρτητη, χωρίς να κάνεις τον επίδοξο εραστή σου, να νιώθει απόμακρος ή αποκομμένος.

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή μόλις ξεκίνησες μια σχέση, θα μπορέσεις να ζητήσεις κάτι πιο εξωτικό, περιπετειώδες και ασυνήθιστο με τα ερωτικά σου τώρα. Ακόμα κι αν γνωρίζεις τι σου φαίνεται ασφαλές και σταθερό στην ερωτική σου ζωή , η επιθυμία να εξερευνήσεις ή να πειραματιστείς λιγάκι παραπάνω, μεγαλώνει μέσα σου. Όποιος λέει ότι δεν είσαι σε θέση να σκεφτείς πιο ανοιχτόμυαλα με τα ερωτικά σου δεν σε γνωρίζει πολύ καλά, έτσι;

Υδροχόος

Πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ για να βρεις κάποιον που καταλαβαίνει και εκτιμά το μοναδικό σου στυλ. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, έχεις έναν αέρα μοναδικότητας στις ερωτικές σου σχέσεις, που είναι τόσο ασυνήθιστη όσο και καταπραϋντική. Ξέρεις ότι είσαι αυθεντική… και τίποτα περισσότερο! Ίσως, αυτό να αγαπά κάποιος τόσο πολύ σε σένα. Απόλαυσε τον θαυμασμό ή τη λατρεία του.

Ιχθύες

Αν νιώθεις την ανάγκη ή την επιθυμία να μεταφέρεις τον έρωτα και τον ρομαντισμό σε μια απροσδόκητη κατεύθυνση, τότε εξερεύνησε περισσότερο αυτή τη δυνατότητα! Είναι μια υπέροχη στιγμή για να δοκιμάσεις κάτι νέο και άγνωστο.. ειδικά αν η ζωή σου έχει γίνει πολύ προβλέψιμη. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα μπορέσεις να φωτίσεις ό,τι χρειάζεται, με μια ένεση αυθορμητισμού. Η κατάληξη, θα είναι ένα τέλειο τονωτικό για την ερωτική σου ζωή!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments