Ελλάδα

Μιχάλης Μουρούτσος πένθος: «Έφυγε» ένας από τους μαθητές του

Μιχάλης Μουρούτσος πένθος: «Έφυγε» ένας από τους μαθητές του
Μιχάλης Μουρούτσος πένθος: Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τάε-Κβο-Ντο έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media για να αποχαιρετήσει τον μαθητή του.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα νεαρό μαθητή του που έφυγε από τη ζωή. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τάε-Κβο-Ντο με αυτό τον τρόπο θέλησε να απαλύνει και τον δικό του πόνο.

Ο Αλέξανδρος, ο μαθητής του Μουρούτσου, άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη όλους εκείνους που τον αγαπούσαν και την οικογένειά του. Ο γνωστός αθλητής αποκάλυψε τη δυσάρεστη είδηση μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ενώ έγραψε το παρακάτω συγκινητικό κείμενο για να τον αποχαιρετήσει.

«Είναι μερικές στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια. Που μιλούν μόνο οι εικόνες και τα γεγονότα. Σήμερα ήταν η πιο μαύρη μέρα για τον σύλλογο μας. Ένα παιδί μας έγινε Άγγελος στον ουρανό. Έφυγε ένας άνθρωπος ταλαντούχος, με εξαιρετικές ικανότητες, με καλή ψυχή, μα πάνω από όλα τόσο νέος. Ένας μαθητής που σήμερα έγινε Δάσκαλος για όλους μας. Μας έμαθε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ούτε καν η ανθρώπινη ζωή. Ότι πρέπει να ζούμε την κάθε μας στιγμή με ωριμότητα, με υπευθυνότητα, με πρόληψη και με ασφάλεια. Θα κάνουμε τα πάντα να μην ξεχάσουμε αυτά που μας δίδαξες. Όπως δεν θα ξεχάσουμε και εσένα. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ θα σε αγαπάμε όσο ζούμε. Για πάντα στις καρδιές μας. Για πάντα Raou Team. Καλό ταξίδι μικρέ μου».

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Μουρούτσο

Ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι Έλληνας αθλητής του Τάε-Κβο- Ντο, που αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 58 κιλών το 2000 και επίσης το 2004 στην Αθήνα, όπου κατέλαβε την 5η θέση. Έγινε μάλιστα ο πρώτος αθλητής (χρονολογικά, καθώς η κατηγορία του διεξήχθη πρώτη στο Σίδνεϊ) που κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο άθλημα αυτό στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Κατάφερε να γίνει χρυσός Ολυμπιονίκης με τη βοήθεια του προπονητή του Θοδωρή Κανελλόπουλου,που του πρόσφερε τις απαραίτητες γνώσεις και τον εκπαίδευσε.

Γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου του 1980 στο χωριό Λαγκάδια Αρκαδίας και είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο άθλημά του, όπως επίσης και έξι νταν. Ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα το 1987. Έχει βαθμό αξιωματικού της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών. Το όνομά του έχει δοθεί τιμητικά στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Δάφνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments