Διεθνή

Γλασκώβη: Επίθεση με μαχαίρι – Πληροφορίες για νεκρους

Γλασκώβη: Επίθεση με μαχαίρι – Πληροφορίες για νεκρους
Γλασκώβη: Συναγερμός έχει σημάνει στις βρετανικές Αρχές ύστερα από επίθεση με μαχαίρι σε ξενοδοχείο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρία θύματα.

Συναγερμός στη Γλασκώβη ύστερα από πληροφορίες που αναφέρουν ότι πολλά άτομα έχουν δεχτεί μαχαιριές σε ξενοδοχείο. Όπως μεταδίδει ο βρετανικός Τύπος η αστυνομία προχώρησε πριν λίγη ώρα σε κινητοποίηση λόγω ενός εν εξελίξει «σοβαρού περιστατικού» στην πόλη της Σκωτίας. Την ίδια ώρα, η Τροχαία της πόλης αναφέρει πως περίπου 20 οχήματα της αστυνομίας, ένοπλοι αξιωματικοί, εκπαιδευμένοι σκύλοι και άνδρες των ΜΑΤ, πλημμύρισαν το κέντρο της Γλασκώβης καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ένα «σοβαρό περιστατικό». «Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διαχειρίζονται αυτή τη στιγμή περιστατικό στη Γουέστ Τζορτζ Στριτ στη Γλασκώβη. Ο δρόμος έχει αποκλειστεί και οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν αυτή τη στιγμή την περιοχή», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι Αρχές.

Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, επικαλούμενα μάρτυρες, ότι «πολλοί άνθρωποι ίσως έχουν δεχτεί μαχαιριές κατά τη διάρκεια επίθεσης». Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Σύμφωνα με το Sky News, υπάρχουν τρία θύματα και πολλοί τραυματίες, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός. «Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σοβαρό περιστατικό στο κέντρο της Γλασκώβης. Ένοπλοι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την «West George Street» σημειώνεται από το εν λόγω δίκτυο. Για τρεις νεκρούς μιλά και το ΒΒC, το οποίο συμπληρώνει ότι η αστυνομία έχει εξολοθρεύσει τον δράστη. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ώρα δεν υπάρχουν. «Είδα έναν άντρα να κείτεται στο έδαφος, αφρικανικής καταγωγής, χωρίς παπούτσια. Ήταν στο έδαφος με κάποιον να κρατάει τα πλευρά του. Δεν ξέρω αν ήταν πληγή από σφαίρα, πληγή μαχαιριού ή τι ήταν “, είπε ο Κρεγκ Μίλροι, αυτόπτης μάρτυρας, στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

Χαρακτηριστικά είναι τα πλάνα που δείχνουν αιμόφυρτους ανθρώπους να μεταφέρονται με φορείο από το ξενοδοχείο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments