Lifestyle

Keanu Reeves: Το άγνωστο περιστατικό και η αποκάλυψη της φιλίας του με την Winona Ryder

Keanu Reeves: Το άγνωστο περιστατικό και η αποκάλυψη της φιλίας του με την Winona Ryder
Keanu Reeves: H αποκάλυψη της Ryder για το περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας που στάθηκε η αφορμή για τη γέννηση μιας ξεχωριστής φιλίας.

Στον θαυμαστό κόσμο του Χόλιγουντ, της λάμψης και του ανταγωνισμού, υπάρχουν και πολλές αληθινές φιλίες ανάμεσα στους σταρ. Μία από τις πιο γνωστές είναι εκείνη ανάμεσα στον Keanu Reeves και την Winona Ryder. Μία φιλία που μετράει σχεδόν 28 χρόνια και γεννήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας, «Dracula», όπου πρωταγωνιστούσαν οι δύο τότε νεαροί ηθοποιοί.

Σήμερα, η Ryder μίλησε στους Sunday Times και γυρίζοντας τον χρόνο πίσω αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε η φιλία τους και ποιο άγνωστο περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας στάθηκε η αφορμή για τη γέννησή της. Όπως χαρακτηριστικά θυμάται, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Francis Ford Coppola, ανάγκασε τους άλλους ηθοποιούς να προχωρήσουν σε λεκτική επίθεση από κοινού μαζί του, ενάντια στην ίδια, προσβάλλοντας την έντονα, με σκοπό εκείνη να «απαντήσει» συναισθηματικά.

«Υποτίθεται πως έπρεπε να κλαίω», είπε η ηθοποιός αναφερόμενη σε μια σκηνή που ο χαρακτήρας που υποδυόταν έπρεπε να βρίσκεται στο κρεβάτι μαζί με τον Δράκουλα (Gary Oldman). «Ο Francis προσπαθούσε να τους κάνει όλους να μου φωνάζουν πράγματα που θα με έκαναν να κλάψω. Ο Keanu δεν θα το έκανε αυτό. Ούτε ο Anthony (Hopkins). Αυτό απλά δεν δούλεψε. Έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα», είπε.

Και όπως εξήγησε, η στάση του Reeves και ο σεβασμός που έδειξε στο πρόσωπό της, παρότι επρόκειτο για τις ανάγκες του γυρίσματος, έγιναν αφορμή για την αρχή της φιλίας τους, η οποία είναι πολύ στενή. Να υπενθυμίσουμε πως πριν δύο χρόνια, η Χολιγουντιανή σταρ είχε αποκαλύψει στο EW πως πιστεύει ότι μάλλον έχει παντρευτεί στην πραγματικότητα τον Reeves, αφού για τις ανάγκες της ταινίας «Dracula», ο σκηνοθέτης Francis Ford Coppola είχε καλέσει έναν αληθινό ορθόδοξο Ρουμάνο ιερέα.

Keanu Reeves

Γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1964 στη Βηρυτό και έχει ρίζες από την Αγγλία, τη Χαβάη και την Κίνα. Τα δύο του πάθη ήταν η ηθοποιία (είχε αρχίσει να ασχολείται ήδη από την ηλικία των 9) και το χόκεϊ επί πάγου. Στη ηλικία των 14 άρχισε σοβαρά να ασχολείται με την ηθοποιία. Αρχικά, εμφανιζόταν σε μικρούς ρόλους σε σειρές στην καναδέζικη τηλεόραση και σε διαφημίσεις.

Το 1984 εγκατέλειψε το σχολείο για να κάνει την ίδια χρόνια το επαγγελματικό του ξεκίνημα σε μια θεατρική παραγωγή στο Τορόντο με το Wolfboy, ένα ερωτικό δράμα. Ύστερα μετακόμισε στο Λος Άντζελες και μετά από οκτώ μήνες πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο δράμα River’s Edge (1986), για τον οποίο απέσπασε καλές κριτικές. Εκτός από την ηθοποίια, έπαιζε μπάσο στο συγκρότημα “Dogstar”.

Το 2000 ήταν να γίνει πατέρας από την τότε κοπέλα του, Jennifer Syme, αλλά το μωρό γεννήθηκε νεκρό τον Δεκέμβριο του 1999. Η Jennifer Syme τελικά σκοτώθηκε τον Απρίλιο του 2001 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και πιθανώς και φαρμάκων, σε ηλικία μόλις 28 ετών. Το 2012 ίδρυσε μαζί με τον φίλο του, Gard Hollinger, την εταιρία custom made μοτοσυκλετών Arch Motorcycle Company.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments