Lifestyle

Σάκης Τανιμανίδης στο “The 2night Show”: “Η Χριστίνα είναι εύκολος στόχος για κάποιους”

Σάκης Τανιμανίδης στο “The 2night Show”: “Η Χριστίνα είναι εύκολος στόχος για κάποιους”
Σάκης Τανιμανίδης στο "The 2night Show": Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, το Survivor, το The Voice αλλά και το πως βίωσε τον κορωνοϊό εκείνος και η σύζυγος του.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου,The 2night Show  βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιουνίου ο Σάκης Τανιμανίδης  μιλώντας για όλα μεταξύ άλλων για τη πανδημία του κορωνοϊού και το πως βίωσε τη νόσο τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στη Χριστίνα Μπόμπα και το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα στο The Voice αλλά και τη συμμετοχή του ως παρουσιαστής στο Survivor. Συγκεκριμένα είπε για το τηλεπτικό παιχνίδι επιβίωσης:  «Όταν μου πρότειναν να κάνω το Survivor, η λέξη reality με τρόμαξε στην αρχή και δεν ήμουν πολύ θετικός. Κάνοντάς το, επιβεβαίωσα για ακόμα μια φορά ότι μου αρέσει το εξωτερικό γύρισμα, η φύση και η περιπέτεια».

Τι είπε για τα  social media και την παρουσία τους σε αυτά με τη Xριστίνα Μπόμπα και την παρουσία της στο “The Voice”

«Δεν νιώθω ότι με την Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως  σε μικρότερο βαθμό, όπως το χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη». Aναφορικά με τη συμμετοχή της συζύγου του Χριστίνα Μπόμπα στο The Voice είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης: «Η Χριστίνα δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση αλλά ήρθε η πρόταση από το The Voice που της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ. Πριν καν βγει γράφανε ότι είναι κακή. Είναι εύκολο να παρεξηγήσει κάποιος τη Χριστίνα. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα. Άρα στην αρχή ήταν ετερόφωτη, τώρα όμως είναι πλήρως αυτόφωτη. Είναι εύκολος στόχος για κάποιους».

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την περίοδο που νόσησαν από τον ιό τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του: «Ήταν λίγο δύσκολο και για εμάς, έχοντας διαγνωστεί με κορονοϊό, να διαβάζουμε δημοσιεύματα ότι το κάναμε επίτηδες. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μάλιστα βρέθηκα πρόσφατα σε ένα νησί και ένας ντόπιος με έπιασε και μου είπε να σου πω, εκείνο με τον κορωνοϊό πες ότι ήταν ψέματα. Ο κόσμος είναι καλόπιστος. Διάβαζε κάτι και το πίστευε. Το πρόβλημα λοιπόν είναι αυτοί που τα γράφουν» είπε με ειλικρίνεια ο Σάκης Τανιμανίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments