Video

Θανάσης Βισκαδουράκης: Αυτή είναι η πιο περίεργη δουλειά που έχει κάνει

Θανάσης Βισκαδουράκης: Αυτή είναι η πιο περίεργη δουλειά που έχει κάνει
Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε δουλειές που είχε κάνει στο παρελθόν και εξήγησε τον λόγο που εγκατέλειψε τη δουλειά του, αν και η αμοιβή ήταν πολύ καλή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για τα πλάνα του, την οικογένεια του και το πώς πέρασαν στην καραντίνα καθώς και για την πιο περίεργη δουλειά που έχει κάνει ποτέ!

Όπως φανέρωσε στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε δουλειές που είχε κάνει στο παρελθόν. Σύμφωνα με ό,τι αποκάλυψε, στο παρελθόν έπλενε πτώματα έναντι καλής αμοιβής.

«Ήμουν πολύ φτωχό παιδί και ξεκίνησα…»

Ο ίδιος εξήγησε πως ένας φίλος του τού πρότεινε να πλένει πτώματα έναντι καλής αμοιβής και αυτός δέχτηκε καθώς χρειαζόταν τα χρήματα. Μάλιστα, όπως τόνισε, σε σημερινά λεφτά η αμοιβή θα αντιστοιχούσε περίπου στα 300 ευρώ για κάθε πτώμα.

«Ήμουν πολύ φτωχό παιδί και ξεκίνησα… Αλλά μόλις έφτασα εκεί μου κόπηκε το στομάχι… Καταλαβαίνετε τι έπαθα… Έκανα μεταβολή και έφυγα», τόνισε ο Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος πλέον, έχει ξεχωρίσει μέσα από τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραγωγές και κινηματογραφικές ταινίες.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην ηλικία του για την οποία μίλησε ανοιχτά λέγοντας πως είναι 52 ετών και οι συνάδερφοί του πιστεύουν ότι βάφει τα μαλλιά του.

Πώς γνωρίστηκαν με τη σύζυγό του;

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Γιώτα. Το όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, ενάμιση χρόνο μετά τη γνωριμία τους. Οι δύο τους παντρεύτηκαν στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι τον οποίο ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Η μελαχρινή γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του γνωστού ηθοποιού δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ. Γνωρίστηκαν τυχαία, ενάμιση χρόνο πριν το 2015 με έναν τρόπο που θυμίζει σενάριο ταινίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κατερίνα Γιώτα ήταν μαζί με φίλες της στο Κολωνάκι όπου και βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Κάποιες από τις φίλες της Κατερίνας τον αναγνώρισαν και τον σταμάτησαν προκειμένου να του μιλήσουν. Η πρώτη αυτή επαφή έμελλε να είναι μοιραία, αφού το έχει εξομολογηθεί ο ίδιος ο ηθοποιός. Αποφάσισαν να βγουν και δεν χώρισαν ποτέ. Και κάπως έτσι κατέληξαν να είναι μαζί. Μάλιστα, το 2017, συγκινητικές στιγμές έζησαν ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύζυγός του Κατερίνα οι οποίοι βάπτισαν τον γιο τους.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη και τη βάπτιση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος με τον οποίο ο ηθοποιός έχει σχέσεις βαθιάς εκτίμησης και φιλίας αφού τους είχε παντρέψει. Εξάλλου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης έδωσε το όνομα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου στον γιο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments