Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [26/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [26/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [26/06/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [26/06/2020].

Κριός

Θα έχεις επιφυλάξεις για όσα δε μπορεί να δεχτεί η καρδιά σου σε θέματα που αφορούν τη σχέση σου. Πιστεύεις πως είσαι λίγο σκληρή… τόσο εσύ όσο και ο αγαπημένος σου. Ξέρεις τι θα σε κάνει ευτυχισμένη. Για αυτό ενημέρωσε τον αγαπημένο σου με ήρεμο κι ευγενικό τρόπο, πως ό,τι κάνεις θα ωφελήσει και τους δυο σας, στο μέλλον.

Ταύρος

Η ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή, θα γίνει προτεραιότητά σου, ειδικά επειδή θέλεις να εξελιχθεί η σχέση σου. Καθώς η Σελήνη επηρεάζει τη συναισθηματική σου ασφάλεια, θα ενταθεί η επιθυμία σου να περάσεις χρόνο με τον αγαπημένο σου. Για να τα καταφέρεις όμως, ίσως χρειαστεί να κάνεις θυσίες σε άλλους τομείς της ζωής σου. Απόκτησες εμπειρίες από κάποια μαθήματα ζωής πρόσφατα και θα σε βοηθήσουν ν’ αλλάξεις τις προτεραιότητές σου για να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου.

Δίδυμοι

Οι εξωτερικές πιέσεις, θα δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σου…ειδικά αν εμπλέκεται έντονα ο οικονομικός παράγοντας. Τίποτε δε σ’ εμποδίσει όμως, να φροντίσεις την ερωτική σου ζωή. Ίσως χρειαστεί να εφαρμόσεις δημιουργικές λύσεις για να αντιμετωπίσεις τα μικροπροβλήματα που παρουσιάζονται κατά καιρούς. Όμως αν συνεργαστείτε μεταξύ σας, θα συνειδητοποιήσετε και οι δύο, πως μαζί μπορείτε να βρείτε λύσεις. Θα καταλάβετε, πως τίποτα δεν είναι αξεπέραστο τώρα.

Καρκίνος

Ακόμη και το μικρό ποσοστό εκτίμησης και ευγνωμοσύνης που δείχνεις στο ταίρι σου, θ’ ανεβάσει την ψυχολογία του και θα ενισχύσει το θαυμασμό του απέναντί σου. Μπορεί πρόσφατα να έχεις επικεντρωθεί σε πρακτικά ζητήματα! Όμως το να γνωρίζει το ταίρι σου πως έχει κερδίσει την καρδιά σου, θα σημαίνει όλο τον κόσμο γι’ αυτόν! Τίποτα δεν σ’ εμποδίζει να κάνεις αυτό το παραπάνω βήμα για να του εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η αγάπη θεριεύει πάντα….όταν δεν θεωρείται δεδομένη!

Λέων

Αν η ανάγκη να επικεντρωθείς με σοβαρότητα σε άλλους τομείς της ζωής σου, σε αποσπάει από την ερωτική σου ζωή….αυτό σύντομα θ’ αλλάξει. Το μυαλό και η καρδιά σου, λαχταρούν κάτι καινούργιο! Και η ιδέα να εξερευνήσεις και ν’ ακολουθήσεις μια ερωτική περιπέτεια, θα ισχυροποιηθεί τώρα. Αγκάλιασε αυτή τη ρομαντική αλλαγή που θα σε αναζωογονήσει. Εξάλλου το αξίζεις και με το παραπάνω!

Παρθένος

Αν αισθάνεσαι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοιχτείς στον αγαπημένο σου, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να του εκφράσεις δημιουργικά όσα νιώθεις. Η φαντασία σου, θα σου δείξει πώς θα αναβιώσεις τη σπίθα ανάμεσά σας. Και το ταίρι σου, επιθυμεί διακαώς να μάθει, πόσα σημαίνει για σένα. Αν έχεις επικεντρωθεί πρόσφατα σε άλλους τομείς… τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τι σωστές κινήσεις στη σχέση σου.

Ζυγός

Ο μεγάλος ενθουσιασμός με τα ερωτικά σου θα σε κάνει να σκεφτείς κάτι τολμηρό. Ορισμένα από αυτά που σκέφτεσαι, ίσως να μη μπορείς ακόμη να τα εφαρμόσεις. Αυτό όμως δε σ’ εμποδίζει να είσαι αισιόδοξη και ν’ αναζητήσεις όποιες ευκαιρίες προσφέρονται για την αναζωογόνηση της ερωτικής σου ζωής. Οι επιλογές για να επεκτείνεις τους ερωτικούς σου ορίζοντές, ενδέχεται να είναι περιορισμένες. Αλλά αυτό θα σε ωθήσει να γίνεις πιο δημιουργική!

Σκορπιός

Όσο εσύ μαθαίνεις μια νέα δεξιότητα ή καταναλώνεις χρόνο και ενέργεια σε ένα φιλόδοξο έργο, τα ερωτικά σου μπορεί να υποφέρουν. Αντί να παραμελήσεις ένα από τα δύο ή και τα δύο, βεβαιώσου ότι η ερωτική σου ζωή είναι η αρχική σου προτεραιότητα… ειδικά αν είσαι σε σχέση. Ακόμα κι αν ξέρεις πως για σένα η σχέση σου είναι ιδιαίτερα σημαντική…έχεις να διαχειριστείς κι άλλα εξίσου σημαντικά θέματα. Δεν χρειάζεται να κάνεις μεγάλες κι έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου…απλά φρόντισε να του ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου.

Τοξότης

Η ερωτική σου ζωή θα αναζωογονηθεί αν με το ταίρι σου συνεργαστείτε για να πραγματοποιήσετε μια κοινή σας φιλοδοξία. Μπορεί να αφορά μια επαγγελματική συνεργασία και είναι απαραίτητη η συγκέντρωση κεφαλαίων για να προχωρήσετε. Βλέποντας την πιθανή επιτυχία ή την ικανοποίηση που προκύπτει από τη συνεργασία σας, μπορεί να είναι η φόρμουλα, που θα βοηθήσει ν’ ανθίσει και η σχέση σας.

Αιγόκερως

Όσο ενοχλητικές κι αν είναι κάποιες εξωτερικές προκλήσεις, θα χρειαστεί να στηριχτείς στη σχέση σου, για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αυτό θα σου δώσει μια τέλεια δικαιολογία για να επικοινωνήσεις με κάποιον που θέλεις να έρθεις πιο κοντά, ζητώντας τις συμβουλές σου. Αν συζητήσετε θα καταλάβεις πως δυο μυαλά μαζί, μπορούν να μετατρέψουν κάτι που φαινομενικά ήταν σημαντικό….σε κάτι ασήμαντο.

Υδροχόος

Η ζωή θα είναι γεμάτη με καθημερινά ασήμαντα πράγματα που θα σε εμποδίζουν από το να εστιάσεις στις ευχάριστες και παθιασμένες αναζητήσεις σου. Υιοθετώντας μια στάση ευγνωμοσύνης και συνειδητοποιώντας αυτό για το οποίο πρέπει να είσαι ευγνώμον στη σχέση σου, θα στρέψει την εστίασή σου εκεί που χρειάζεται. Σαφώς οι ευθύνες σου δεν πρέπει να αγνοηθούν. Μπορούν όμως να παραμεριστούν λιγάκι για να μπορέσεις να επικεντρωθείς στην ερωτική σου ζωή.

Ιχθύες

Αν ο αγαπημένος σου έχει δείξει με υπέροχους τρόπους πόσο πολύ σε υποστηρίζει…τότε δεν υπάρχει κανένα κακό να του δείξεις την απέραντη εκτίμησή σου. Το να του πεις ένα απλό «μπράβο»… δεν είναι το ίδιο με το να κοιτάξεις μέσα στα μάτια και να του πεις πόσο ευτυχισμένη και τυχερή είσαι που τον έχεις στον κόσμο σου. Το μήνυμά σου θ’ αντηχήσει βαθύτερα….όταν το περιμένει λιγότερο!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments