Lifestyle

Άγριες Μέλισσες: Πότε τελειώνει η σειρά του ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες: Πότε τελειώνει η σειρά του ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες: Η σειρά «πάγωσε» για δύο μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μα ακόμα και οι επαναλήψεις των επεισοδίων σημείωναν υψηλές τηλεθεάσεις.

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής τηλεοπτικής χρονιά (2019 – 2020), με το ελληνικό κοινό να μην χάνει ούτε επεισόδιο.

Αν και η σειρά «πάγωσε» για δύο μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ακόμα και οι επαναλήψεις των επεισοδίων σημείωναν υψηλές τηλεθεάσεις. Έτσι, οι υπεύθυνοι της σειράς αποφάσισαν να έχει και δεύτερο κύκλο και να μην ολοκληρωθεί στα 150 επεισόδια, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός. Και να σημειωθεί βέβαια, πως ο δεύτερος κύκλος της σειράς αναμένεται να βγει στον «αέρα» στην αρχή της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Πότε τελειώνει η τηλεοπτική σειρά;

Ένα από τα θέματα όμως που απασχολεί όσους παρακολουθούν τις «Άγριες Μέλισσες», είναι το πότε θα ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της σειράς που προβάλλεται αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, οι «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό για καλοκαίρι στις αρχές Ιουλίου με πιθανότερη ημερομηνία την Πέμπτη 9 Ιουλίου.

Η ιστορία της σειράς

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και η αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Ποια πρωταγωνίστρια της σειράς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί;

Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με ό,τι εξομολογήθηκε η τηλεοπτική «Θεοδοσία» στον Γιάννη Πουλόπουλο, από τη νέα σεζόν δεν θα συνεχιστεί ο ρόλος της στην επιτυχημένη σειρά του μεγάλου καναλιού. «Δε θα είμαι του χρόνου στις »Άγριες Μέλισσες» γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί από γραφής, δεν γίνεται, μέχρι εκεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments