Video

Κάτια Δανδουλάκη: Η αποκάλυψη για τον κρυφό γάμο με τον Μάριο Πλωρίτη

Κάτια Δανδουλάκη: Η αποκάλυψη για τον κρυφό γάμο με τον Μάριο Πλωρίτη
Κάτια Δανδουλάκη: Η αγαπημένη ηθοποιός ξεδίπλωσε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά που έχουν συμβεί.

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και μίλησε για όλα, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό με τις αποκαλύψεις της.

«Αυτός και ο Άλλος» είναι η νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ την οποία παρουσιάζουν ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος κάθε Παρασκευή βράδυ στις 23.15, «το γνωστό δίδυμο των ερτζιανών που κρατήθηκε με νύχια και με δόντια για να μη βγει έξω και να μπει στις τηλεοράσεις μας την περίοδο της καραντίνας».

Τα… έχασε ο παπάς όταν τους είδε να φεύγουν χώρια μετά τον γάμο!

Η αγαπημένη ηθοποιός ξεδίπλωσε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά, αστείες ιστορίες και πολύ σημαντικά γεγονότα της ζωής της που τη στιγμάτισαν. Μάλιστα, στο ίδιο στούντιο με αυτό που γυριζόταν η «Λάμψη» διεξάγονται και τα γυρίσματα της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος», με την Κάτια Δανδουλάκη να γεμίζει αναμνήσεις.

Δείτε όλα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη:

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για την απόφαση που πήρε με τον Μάριο Πλωρίτη να παντρευτούν και εξήγησε πώς αντέδρασε ο παπάς όταν τους είδε να φεύγουν με διαφορετικά αυτοκίνητα προς άλλες κατευθύνσεις. «Ήταν μια καθημερινή ημέρα που δεν άλλαξε το πρόγραμμά της. Πήγαμε στη Ρηγίλλης, σε ένα εκκλησάκι, παντρευτήκαμε. Πήγα εγώ μετά στη Λάμψη να κάνω το γύρισμα, μάλιστα τότε ήμουν με τον Χρήστο τον Πολίτη που δεν ήξερε τίποτα και ο Μάριος πήγε στο Βήμα να γράψει το άρθρο του».

Πώς ανακοίνωσε τον γάμο της σε συνάδερφό της;

Και συνέχισε: «Ο παπάς όταν μας έβλεπε να βγαίνουμε απόρησε, δηλαδή θα πάτε χώρια; μας έκανε. Πήγα λοιπόν εγώ στο γύρισμα και με βάλανε στο τελεφερίκ μαζί με τον Χρήστο. Η κάμερα ήταν μπροστά μας και μας έλεγαν ότι πρέπει να μιλάμε. Του λέω, Χρήστο, πρέπει να μιλάμε. Ναι, τι να λέμε, μου κάνει. Παντρεύτηκα, του λέω και γέλασε, νόμιζε ότι του λέω σαχλαμάρες».

«Λέω, Χρήστο μου είναι αλήθεια, στο λέω γιατί δεν ακούν οι κάμερες, παντρεύτηκα πριν μια ώρα. Και γύρισε και μου έκανε μια αγκαλιά και μου έδωσε ένα φιλί, δεν την ξεχνάω εκείνη τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments