Video

Χρυσοστόμου Επίδαυρος: Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του 

Χρυσοστόμου Επίδαυρος: Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του 
Χρυσοστόμου Επίδαυρος: Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, θυμήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του που τον έφερε στο όριο να κάνει... εμετό.

Συνέντευξη στο «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Παρασκευής (26 Ιουνίου) παραχώρησε ο γνωστός και λατρεμένος Έλληνας ηθοποιός, Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Με λένε ψυχαναγκαστικό αλλά είμαι απλά πρακτικός», ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του Ant1. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, θυμήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του που τον έφερε στο όριο να κάνει εμετό.

Μια πολύ και κάπως… ιδιαίτερη στιγμή στην Επίδαυρο

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο θέατρο νομίζω ήταν στη Λυσιστράτη στην Επίδαυρο το 2010, σε κάτι γόβες τόσες! Θεώρησα ότι ή θα βγω και θα πεθάνω ή ότι δεν θα βγω διότι θα βγω και θα λιποθυμήσω. Τελικά βγήκα και κατάπια μια τρίχα. Πήγα να κάνω εμετό πάνω στην Επίδαυρο, αλλά το κατάφερα και δεν το έκανα. Πήγε η παράσταση για μένα πολύ χάλια, για τους υπόλοιπους υπέροχα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Γιατί μερικοί λένε ότι είναι ψυχαναγκαστικός;

Και συμπλήρωσε: «Με λένε ψυχαναγκαστικό αλλά είμαι απλά πρακτικός. Μου αρέσει το σπίτι όταν φτάνω το βράδυ να το έχω προετοιμάσει εγώ και κάνω ότι το ξεχνάω και το βρίσκω έτοιμο. Δηλαδή, είναι σαν να είμαι η καμαριέρα μου», ανέφερε για να προσθέσει το εξής: «Τα λουλούδια μου είναι πάντα περιποιημένα, πάντα ποτισμένα, είναι τα pet μου. Τους μιλάω και αντιδρούν. Έχω σώσει φυτό που ήταν ξεραμένο μιλώντας του, το φρόντισα, του είπα ότι θα πάμε καλά μην αγχώνεσαι και τσαπ πέταξε».

Η ζωή του Γιώργου Χρυστοστόμου

Ο Γιώργος Χρυσοστόμουμ γεννημένος στο γραφικό και πολύ όμορφο νησί, τη Ρόδο, στις 20 Αυγούστου του 1980 είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Σπούδασε υποκριτική και θέατρο στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος όπου πέρασε πρώτος με υποτροφία και απ’όπου και αποφοίτησε το 2001.

Πραγματοποίησε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «504 χλμ. βόρεια της Αθήνας», αλλά έγινε γνωστότερος στο ευρύ κοινό μέσα από του ρόλους στις σειρές «S1ngles 2», «S1ngles 2 1/2», «S1ngles 3» και «L.A.P.D.» στο κανάλι MEGA. Το 2014 βραβεύτηκε με το Βραβείο Χορν, για τη ερμηνεία του στη θεατρική παράσταση «Mistero Buffo».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments