Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [27/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [27/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [27/06/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [27/06/2020].

Κριός

Το να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι σκέφτεσαι και τι νιώθεις για το ταίρι σου, είναι αυτό που έχει σημασία για τη σχέση σου. Αν τελευταία είχες απομακρυνθεί από το σύντροφό σου, τώρα μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερη και σ’ ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, δε θα βλάψει αν του γνωστοποιήσεις τις προθέσεις σου.

Ταύρος

Οι παλιοί ή ξεπερασμένοι κανόνες στη σχέση σου θα «πετάξουν» από το παράθυρο καθώς ανακαλύπτεις ξανά την ερωτική σου ζωή. Η αλλαγή προοπτικής στα ερωτικά σου, είναι αυτό που χρειάζεσαι τώρα. Αν σκεφτείς πού ήσουν και πού έφτασες, θα θεριέψει την αυτοπεποίθησή σου και θα θέσει την ερωτική σου ζωή σε μια συναρπαστική πορεία… ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου.

Δίδυμοι

Το να ανησυχείς για μια κατάσταση στο δεσμό σου, είναι η μισή λύση του προβλήματος. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείς ιδιαίτερα, γιατί η ανησυχία δημιουργεί αμφιβολίες και δισταγμούς που δεν παίζουν ρόλο στην πρόοδο που είσαι πρόθυμη να εφαρμόσεις. Η καρδιά σου συμφωνεί με το να αλλάξεις το αποτέλεσμα σε μια ιστορία, και να σφυρηλατήσεις τη δική σου ερωτική πραγματικότητα!

Καρκίνος

Οι οικονομικές ανησυχίες θα εξακολουθούν να υπάρχουν στη σχέση σου. Το παρόν όμως είναι κατάλληλο, για να εκτιμήσεις με ρεαλισμό τα οικονομικά ή τα πιθανά ερωτικά ζητήματα με το σύντροφό σου. Είναι σημαντικό να δηλώσεις τις απόψεις σου, όσο πιο ευαίσθητα και ήρεμα μπορείς…. Γιατί έτσι, θα καταφέρεις κάποια διαπραγμάτευση ή ένα συμβιβασμό. Απαραίτητο συστατικό όμως… είναι η συνεργασία ανάμεσά σας.

Λέων

Η εκτίμηση των προσπαθειών του αγαπημένου σου και η ευαισθητοποίησή του για την ευγνωμοσύνη που του δείχνεις, θα βοηθήσει στην ενίσχυση και στην εγγύτητα του δεσμού σας. Μια ευχάριστη έκπληξη για να του δείξεις την εκτίμησή σου, μπορεί να μην είναι κακή ιδέα. Φρόντισε να φέρεις το χαμόγελο στα χείλη του….γιατί γνωρίζεις, πως το αξίζει πραγματικά!

Παρθένος

Δεν είναι κακό να καθοδηγείσαι από αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη στη σχέση σου. Θα έχεις επίσης την επιθυμία να μεταφέρεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, με δημιουργικό τρόπο. Βασίσου τώρα, στη σοφία της διαίσθησής σου. Εμπιστεύσου τα ένστικτά σου, για να μιλήσεις ξεκάθαρα για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Τίποτα δε θα πάει στραβά αν ακολουθήσεις την καρδιά σου τώρα!

Ζυγός

Αν δεν έχεις την ενεργητικότητα που χρειάζεται για να διασκεδάσεις ή να συμμετέχεις σε κάτι επιπόλαιο ή παθιασμένο….δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις γι’ αυτό. Φυσικά πρέπει να ενημερώσεις τον εραστή σου, πως δεν είναι κάτι προσωπικό. Ο αγαπημένος σου μπορεί με τη στάση του να σου υπενθυμίζει ότι έχεις ανάγκη να επαναφορτίσεις τις φυσικές και συναισθηματικές σου μπαταρίες. Αν αφιερώσετε χρόνο για να δημιουργήσετε μια πιο υγιεινή ισορροπία στον κόσμο σας, τότε κερδίζετε και οι δύο.

Σκορπιός

Ίσως κατάφερες πρόσφατα να μεταφέρεις θετικότητα κι αισιοδοξία στη σχέση σου. Κάτι καινούργιο αναδύεται στην ερωτική σου ζωή και σωστά σκέφτεσαι, πως τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν παλιά. Οποιαδήποτε ανασφάλεια που πιθανόν προκύψει από την αλλαγή, μπορεί εύκολα να παρακαμφθεί με μια θετική στάση. Ό,τι αλλάζει είναι ισχυρό και με διάρκεια. Απλά δώσε του χρόνο!

Τοξότης

Η αγάπη και ο ρομαντισμός θα έχουν μια αίσθηση προειδοποίησης τώρα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις να αμφιβάλλεις και να υποψιάζεσαι. Είναι πιθανώς ένα σύμπτωμα της νέας συναισθηματικής και φυσικής περιοχής στην οποία οδεύεις…..και θα χρειαστεί προσαρμογή από την πλευρά σου. Αντί να διατηρείς τις επιφυλάξεις σου για ό,τι συμβαίνει, βοήθησε στο να οικοδομήσεις τις ελπίδες σου. Αυτό που έρχεται…θα σου υποδείξει, πως άξιζε τον κόπο η αναμονή σου.

Αιγόκερως

Αν νιώθεις πως έσκασε σαν φούσκα κάτι που κάποτε ήταν ξεχωριστό για σένα στην ερωτική σου ζωή ή έχει γίνει πολύ προβλέψιμο, τότε μην αποφασίσεις βιαστικά πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα. Πρέπει να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο. Κοίτα πόσο ευλογημένη είσαι και μη κοιτάζεις το σκοτάδι όταν σε καλεί το φως! Το παθιασμένο κέφι σου θα επιστρέψει, αρκετά σύντομα.

Υδροχόος

Μια αυθόρμητη εξέλιξη στη σχέση σου θα σε αιφνιδιάσει ή θα σε εκνευρίσει! Όμως κάτι τέτοιο δεν αναζητάς από τη σχέση σου? Μπορεί να είναι μια αυτοσχέδια εκδρομή, μακριά από τους άλλους. Μπορεί να είναι κάποια θέματα που θα συζητήσετε μεταξύ σας, για κάποιες ευαίσθητες περιοχές του δεσμού σας. Ό,τι όμως προκύψει απροσδόκητα, θα είναι συναρπαστικό κι όχι ενοχλητικό!

Ιχθύες

Ο καθένας έχει μυστικά! Αλλά αν υπάρχει κάτι που ξέρεις πως το κρατάς κρυφό από το ταίρι σου, είναι καιρός ν’ αναρωτηθείς γιατί. Το να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να του αποκαλύψεις τι έχεις στο μυαλό ή στην καρδιά σου, έχει τα οφέλη του. Να ξέρεις όμως πως τώρα, είναι η καλύτερη στιγμή για να του εκφράσεις όλα όσα νιώθεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments