Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Το τελευταίο ματς του Χουλτ με τα “κιτρινόμαυρα”

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Το τελευταίο ματς του Χουλτ με τα “κιτρινόμαυρα”
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Κατά πάσα πιθανότητα ο Νίκλας Χουλτ θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Ένωσης.

Πριν από περίπου δυο χρόνια η ΑΕΚ απέκτησε τον Νίκλας Χουλτ από τον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο της πρωταθληματικής σεζόν για τους “κιτρινόμαυρους”. Ο έμπειρος αμυντικός βοήθησε αρκετά την ομάδα του να φτάσει στους στόχους της. Την επόμενη σεζόν και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Λόπεζ έγινε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι έδειξε σταθερότητα οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν δεύτερες σκέψεις.

Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται σε λίγες. Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξέτασαν το αν θα πρέπει να συνεχίσουν με τον Χουλτ και τα επόμενα χρόνια. Τελικά η απόφαση που πάρθηκε είναι να αποχωρήσει ο Σουηδός και η ομάδα να βρει έναν καλύτερο ποδοσφαιριστή για να πλαισιώσει τον Έντερ Λόπεζ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Φινάλε με Ολυμπιακό

Υπό κανονικές συνθήκες η σεζόν θα είχε τελειώσει και ο Χουλτ θα είχε ήδη πει αντίο στην ΑΕΚ. Ωστόσο η διακοπή λόγω κορωνοϊού τράβηξε πιο μακριά τη σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι ο Σουηδός θα μπορεί να αποχωρήσει πριν τελειώσει η σεζόν. Ειδικότερα αν έχει βρει ομάδα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Πριν λίγο καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη να έχει ήδη κλεισμένο τον παίκτη. Σύμφωνα με την Livesport το περιβάλλον του παίκτη διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει δώσει τα χέρια με την Κυπριακή ομάδα. Ωστόσο όλα δείχνουν πως η πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε επαφές με άλλον ενδιαφερόμενο σύλλογο.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες ο Χουλτ θα αποχωρήσει. Κατά πάσα πιθανότητα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι το τελευταίο του με την φανέλα της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν συμβεί αυτό τότε ο μόνος αριστερός μπακ στο ρόστερ θα μείνει ο Λόπεζ. Η Ένωση έχει μπροστά της τουλάχιστον έξι παιχνίδια για τα play off και φυσικά τον τελικό του Κυπέλλου. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει ήδη χάσει τον Όγκνιεν Βράνιες που θα επιστρέψει στην Άντερλεχτ, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Κλωναρίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments