Lifestyle

Νικολέττα Ράλλη: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της μετά τη γέννηση της κόρης της

Νικολέττα Ράλλη: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της μετά τη γέννηση της κόρης της
Νικολέττα Ράλλη: Μανούλα για πρώτη φορά έγινε το πανέμορφο μοντέλο ενώ άφησε άναυδους τους ακολούθους της με την ολόσωμη πόζα της.

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Νικολέττα Ράλλη, με την όμορφη παρουσιάστρια να υποδέχεται την κόρη της πολύ πολύ ενθουσιασμένη.

Μάλιστα, ενημέρωσε με σχετική της ανάρτηση τους σχεδόν 300.000 χιλιάδες followers που διαθέτει στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το νέο μέλος της οικογένειας ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο με θέα το ηλιόλουστο, αστικό τοπίο.

Μαμά για πρώτη φορά!

«Καλωσόρισες κουτσούνι μας. Σας ευχαριστούμε όλους παρά πολύ για τις πολύτιμες ευχές σας! Θα φροντίσω να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά, μέχρι τότε να είστε όλοι καλά», ήταν το τρυφερό σχόλιο της νέας μητέρας στο γνωστό social media, με όλους να σπεύδουν αν τις λένε τις ευχές τους ενώ η φωτογραφία «έσπασε» κάθε προηγούμενο πιάνοντας πάνω από 27 χιλιάδες likes.

Έτσι, βιώνει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της εδώ και λίγες ημέρες η Νικολέττα Ράλλη, αφού κράτησε στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του ερωτά της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο. Η όμορφη παρουσιάστρια γέννησε τον Ιούνιο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα το όνομα Σοφία και πλέον πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Φανερά αδυνατισμένη, σαν να μην γέννησε ποτέ

Αυτές τις ημέρες η Νικολέττα Ράλλη απείχε από τα social media, καθώς απολάμβανε τις στιγμές με το αγγελούδι της. Την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο, η ίδια ανήρτησε την πρώτη της selfie φωτογραφία στο InstaStory και εκεί την είδαμε φανερά αδυνατισμένη, παρόλο που γέννησε πριν από λίγες μόλις ημέρες.

Η Νικολέττα Ράλλη γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και είναι παρουσιάστρια, μοντέλο, ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός και blogger, σπούδασε Γεωλογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ σε ηλικία 21 ετών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά σαν μοντέλο. Το 2005, σε ηλικία 22 ετών, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1 όπου απέσπασε τον τίτλο της Β’ Μις Ελλάς 2005. Μετά τα Καλλιστεία μπήκε στον χώρο της υποκριτικής, ενώ από το 2009 ασχολείται επαγγελματικά με την παρουσίαση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών.

Το 2006, ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 της πρότεινε μία θέση για το πρωταγωνιστικό καστ της κωμικής σατιρικής σειράς «Σκερτσάκια». Η ίδια δέχτηκε την πρόταση έτσι έλαβε μέρος στη σειρά τη σεζόν 2006-2007. Την επόμενη σεζόν η σειρά πήρε μεταγραφή στον Alpha με τους ίδιους ακριβώς συντελεστές αλλά με αλλαγή στον τίτλο της, που εκείνη τη σεζόν έγινε «Σφηνάκια». Ακολούθησαν έκτακτες συμμετοχές στις σειρές «Σε είδα» και «Ο άγγελος μου ο διάβολος μου» το 2008. Από την άλλη, το 2016, ανέλαβε την παρουσίαση της lifestyle εκπομπής «Όλα Καλά» στο Μακεδονία TV και για αυτό εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη για μία σεζόν. Την επόμενη σεζόν, 2017 – 2018, υπήρξε συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Late Night».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments