Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [28/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [28/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [28/06/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [28/06/2020].

Κριός

Η Σελήνη φέρνει ευαισθησία και συναισθηματισμό σε σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια ερωτική ανακάλυψη. Αν νιώθεις πως σε ελκύει κάποιο ασυνήθιστο άτομο ερωτικά, τότε μη βιαστείς να αδιαφορήσεις. Γιατί μπορεί να είσαι στο ξεκίνημα μιας ερωτικής περιπέτειας και η ανοιχτή σκέψη, θα σου ανοίξει την πόρτα σε παθιασμένες δυνατότητες!

Ταύρος

Γνωρίζεις πως τα δυνατά σημεία σε μία σχέση εξισορροπούν τις αδυναμίες! Αυτό που σου λείπει, θα μπορούσε εύκολα να αντισταθμιστεί υπέροχα από το ταίρι σου… και το αντίστροφο. Αφέσου στην ισορροπία και τη θετικότητα που προσφέρει ο ένας στον άλλο στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερη και σκέφτεσαι να δημιουργήσεις μια σχέση με κάποιον συνεργάτη σου, προχώρησε προσεκτικά.

Δίδυμοι

Άφησε την αύξηση της αυτοπεποίθησής σου, να σε βοηθήσει να απελευθερώσεις μερικά από τα παθιασμένα σου συναισθήματα. Αν νιώθεις πως δεν χρειάζεται να καταστέλλεις άλλο πια τις σκέψεις σου…τότε αποκάλυψέ τες. Ακόμα κι αν έχεις πει στο ταίρι σου πόσα σημαίνει για σένα ή έχεις ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σου σε έναν πιθανό εραστή, δεν βλάπτει να επαναλάβεις τα υποστηρικτικά και γλυκά σου λόγια…. εδώ και τώρα!

Καρκίνος

Επιτρέποντας στη φαντασία σου να δημιουργήσει οράματα για όσα θέλεις να πετύχεις και να βιώσεις στο μέλλον, θα σε αναθαρρήσει πνευματικά. Τα δημιουργικά ονειροπολήματά σου, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις κίνητρα και έμπνευση. Όσο περισσότερο εστιάζεις στις ευκαιρίες που προσφέρονται, τόσο πιο εύκολα θα αφήσεις πίσω σου ένα απογοητευτικό ή επώδυνο επεισόδιο.

Λέων

Έχεις δίκιο που εμπιστεύεσαι τα εμπνευσμένα ερωτικά σου οράματα, ακόμη και αν ορισμένοι περιορισμοί, εμποδίζουν τα σχέδιά σου. Να ξέρεις ωστόσο, πως τυχόν προβλήματα ή καθυστερήσεις θα είναι σύντομες! Ειδικά αν εμπιστεύεσαι την κατεύθυνση που ακολουθεί κάτι, στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να είναι σε πρώιμο στάδιο, αλλά η καρδιά σου μπορεί να εντοπίσει τις δυνατότητες που προσφέρει. Είτε πρόκειται για μια εκκολαπτόμενη σχέση είτε για μια μελλοντική περιπέτεια με τον αγαπημένο σου, συνέχισε να διατηρείς τη φλόγα αναμμένη, για να πραγματοποιήσεις το όραμά σου.

Παρθένος

Αν μπορείς να συμβουλέψεις το ταίρι σου, για να βελτιώσει την προσωπική του ζωή, τότε να ξέρεις πως θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σου. Θα μπορέσεις να εντοπίσεις παγίδες, που δεν μπορεί να δει αυτός που αγαπάς. Αυτό που είναι προφανές ή εύκολο για σένα, μπορεί να μην είναι τόσο προφανές ή εύκολο για το αντικείμενο του πόθου σου. Γι’ αυτό να είσαι σίγουρη πως θα εκτιμήσει και την παραμικρή σου βοήθεια.

Ζυγός

Η καρδιά σου συνδέεται θαυμάσια με κάτι που σε εμπνέει τώρα, ακόμα κι αν εμφανίζεται σαν όραμα στον ορίζοντα. Θα θελήσεις να κάνεις κάτι αυθόρμητο με τον εραστή σου. Ίσως όμως, επειδή ο σχετικός προγραμματισμός ή η ανάγκη να τον αποδεχτείς θα σου πάρει λίγο καιρό για να συμβεί….αυτό μπορεί να μειώσει τον ενθουσιασμό σου. Συνέχισε να «ανασκαλεύεις τα κάρβουνα» αυτού που σε παρακινεί. Είναι επιβεβαιωμένο πως δεν επιδιώκεις μια φαντασίωση!

Σκορπιός

Το «δούναι και λαβείν», είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρχει ισορροπία σε μια ερωτική σχέση. Η σχέση σου θα μπορούσε να βελτιωθεί περαιτέρω, εξετάζοντας προσεκτικά με το ταίρι σου τρόπους, για να μπορέσετε να συνεργαστείτε. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση…αν η απόσταση ανάμεσά σας έχει δημιουργήσει θέματα σε έναν από τους δυο σας….τότε ένας κοινός στόχος, θα μπορέσει πολύ σύντομα, να το αλλάξει.

Τοξότης

Αν όλοι γύρω σου έχουν χάσει το μυαλό τους – συμπεριλαμβανομένου του εραστή σου – τότε θα γίνεις η φωνή της λογικής ή θα παράσχεις τη γείωση που χρειάζονται. Αυτό που κάποιος πιστεύει πως είναι μια πραγματική πηγή ανησυχίας ή άγχους, θα μπορούσε να είναι κάτι, που εσύ θα μπορέσεις να διαχειριστείς ή να το λύσεις. Με λίγη προσπάθεια, μπορείς να είσαι η καταπραϋντική επιρροή που χρειάζεται κάποιος αυτή τη στιγμή. Βοήθησέ τον να σκεφτεί με τη δική σου λογική.

Αιγόκερως

Θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση θα είναι προτεραιότητά σου τώρα… και θα έχει φανερά αποτελέσματα στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί να προσελκύσεις κάποιο άτομο με ένα σου χαμόγελο, ενώ ασχολείσαι με κάτι υγιεινό, σε εξωτερικούς χώρους. Αν είσαι σε σχέση τότε το νέο καθεστώς τη φυσικής κατάστασης και των δύο, θα σας υποχρεώσει να σκεφτείτε μαζί για την καλυτέρευση της υγεία σας…κι ενδεχομένως της σχέσης σας.

Υδροχόος

Θα έχεις μια πληθώρα δυνατοτήτων για να ενισχύσεις τη σχέση σου. Άφησε τη φαντασία σου να βρει ιδέες για να εξερευνήσεις με το ταίρι σου ευαίσθητες περιοχές του δεσμού σας. Δείξε στο σύντροφό σου, πόσο σημαντικός είναι για σένα. Τόλμησε να είσαι διαφορετική…. και το μήνυμά σου θα του μείνει αξέχαστο!

Ιχθύες

Η ζωή έχει μια αισθητά πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα σε γενικές γραμμές, κι αυτό θα έχει άμεση επίδραση στην ερωτική σου ζωή. Το να νιώθεις καλύτερα μέσα σου σε κάνει επίσης πιο ελκυστική και εξωτερικά. Όσο πιο θετική ενέργεια εκπέμπεις, τόσο πιο ελκυστική είσαι. Έχεις μια βαθιά θετική ενέργεια…. οπότε μην συγκρατείσαι…πρόσφερέ την γενναιόδωρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments