Lifestyle

Κόνι Μεταξά: Το παράπονό της μοιράστηκε στην εκπομπή της Τατιάννας Στεφανίδου

Κόνι Μεταξά: Το παράπονό της μοιράστηκε στην εκπομπή της Τατιάννας Στεφανίδου
Κόνι Μεταξά: Ενθουσιασμένη με το J2US δηλώνει η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, ενώ εκφράζει το παράπονό της για τον τρόπο που την έχουν αντιμετωπίσει τα media έως τώρα.

Η Κόνη Μεταξά κλέβει τις εντυπώσεις στο J2US μαζί με τον Τάσο Ξιάρχο, καθώς από πολλούς θεωρούνται το φαβορί του παιχνιδιού. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή έχει δοκιμαστεί στο θέατρο και το τραγούδι, αλλά είναι η πρώτη φορά που όπως λέει, ο κόπος της πιάνει τόπο, καθώς η εμφάνισή της στο σόου αποσπά καλά σχόλια που αντικατοπτρίζουν τη δουλειά της.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου», με την Τατιάνα Στεφανίδου, και μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι αλλά και για τη χημεία με τον συμπαίκτη της Τάσο Ξιάρχο. «Με τον Τάσο έχουμε δέσει πολύ. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Έχουμε τις ίδιες εικόνες στο μυαλό μας και έχουμε το ίδιο πάθος για τη δουλειά και την ωραία εικόνα. Το styling στην εκπομπή το κάνουμε μόνοι μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε από τα φαβορί στο παιχνίδι».

«Ξέρω τις ανασφάλειες μου και τα κόμπλεξ μου και τα συζητάω»

Η Κόνη Μεταξά δεν δίστασε να μιλήσει για τις ανασφάλειες της, κάτι που όπως λέει και η ίδια, ποτέ δεν κρύβει. «Σίγουρα νιώθω πιο σίγουρη για τον εαυτό μου πλέον αλλά και πάρα πολύ διαφορετική. Δεν μπορώ να συγκρίνω το πώς ήμουν όταν ξεκίνησα με το πώς είμαι τώρα. Θεωρώ ότι είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι αλλά αυτό είναι καλό και αναμενόμενο. Όταν μεγαλώνουμε αλλάζει και ο χαρακτήρας μας. Βέβαια, τα κεντρικά σημεία του χαρακτήρα μου είναι ίδια. Σήμερα έχω αγαπήσει περισσότερο το σώμα μου. Δεν το έχω καταπολεμήσει τελείως. Δεν γίνεται αυτή την εποχή να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να λες «είμαι κούκλα, είμαι αψεγάδιαστη». Από την αρχή μίλαγα για τις ανασφάλειες μου. Είμαι ανοιχτή σε αυτά τα θέματα δεν είμαι κρυψίνους. Ξέρω τις ανασφάλειες μου και τα κόμπλεξ μου και τα συζητάω».

«Δεν τρελαίνομαι εγώ να ακούσω ότι είμαι η καλύτερη, απλά ότι κάποιος είπε “φαίνεται ότι τα παιδιά δουλεύουν πολύ”»

Όταν αναφέρθηκε στη δουλειά της, συγκινήθηκε και δάκρυσε γιατί πρώτη φορά ένιωσε ότι εκτιμάται η προσπάθεια της αφού πλέον θεωρείται, με τον Τάσο Ξιάρχο, από τα φαβορί στον τηλεοπτικό show. «Πάντα δουλεύω πάρα πολύ σκληρά, γιατί είμαι πωρωμένη με τη δουλειά μου! Αλλά νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε τόσο σκληρά και πιάνει τόπο, έχει ανταπόκριση. Δεν τρελαίνομαι εγώ να ακούσω ότι είμαι η καλύτερη, απλά ότι κάποιος είπε “φαίνεται ότι τα παιδιά δουλεύουν πολύ”. Έχω χρόνια να το ακούσω αυτό. Από τη μέρα που έχει ξεκινήσει το J2US, με τον Τάσο δεν κοιμόμαστε, δεν τρώμε, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και επειδή το κάνω αυτό χρόνια και πάντα ακούω μόνο αρνητικά, τώρα τουλάχιστον βλέπουν την προσπάθεια. Πρώτη φορά που δεν άκουσα αρνητικά ήταν τρία live πριν»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments