Lifestyle

Χαρά Παπά: Χώρισε με τον Μπουράκ Χακί μετά από 3,5 χρόνια σχέσης

Χαρά Παπά: Χώρισε με τον Μπουράκ Χακί μετά από 3,5 χρόνια σχέσης
Χαρά Παπά: Χώρισε με τον πασίγνωστο Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί μετά από 3,5 χρόνια σχέσης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για τους λόγους του χωρισμού τους σε τούρκικο μέσο ενημέρωσης.

Η Χαρά Παπά, το νεαρό μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστή από το GNTM χώρισε τελικά μετά από 3,5 χρόνια σχέσης με τον Μπουράκ Χακί, Τούρκο ηθοποιό, ιδιαίτερα δημοφιλή στη γειτονική χώρα. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τους λόγους που τους οδήγησαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους, ενώ διαψεύδει και φήμες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός και το νεαρό μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, διατηρούσαν σχέση για 3,5 χρόνια και ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένοι. Πριν τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων η Χαρά Παππά είχε μετακομίσει, μάλιστα, στην Κωνσταντινούπολη, για να είναι κοντά στον αγαπημένο της, ενώ μετά από το GTNM. υπήρχε η σκέψη ο Μπουρακ Χακί να έρθει στην Ελλάδα μόνιμα, σύμφωνα με δημοσίευμα του news24.gr.

Οι δυο τους είχαν διαφορά ηλικίας 22 χρόνια, ωστόσο, αυτό ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο στην σχέση τους, ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν έντονες οι φήμες πως οι δυο τους θα παντρεύονταν. Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Μπουράκ Χακί σε τουρκικό μέσο, εξηγώντας τους λόγους πίσω από τον χωρισμό τους και βάζοντας τέλος στα σενάρια περί τρίτου προσώπου.

Τι δήλωσε ο 48χρονος ηθοποιός για τον χωρισμό τους σε τουρκικά μέσα

“Χωρίσαμε με τη Χαρά. Δεν υπάρχει εξαπάτηση και τρίτο πρόσωπο. Η απόσταση μεταξύ μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μας έκανε να πάρουμε μια τέτοια απόφαση. Είχαμε την πρόθεση να παντρευτούμε, αλλά όταν καθίσαμε και μιλήσαμε λεπτομερώς, αποφασίσαμε ότι αυτό δεν θα γίνει συμβεί. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε”. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας”.

Στο μεταξύ, ο Μπουράκ Χακί διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram, κρατώντας μόνο μία, ενώ η Χαρά Παππά προχώρησε στην ίδια κίνηση κρατώντας τρεις φωτογραφίες τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments