Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [29/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [29/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [29/06/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [29/06/2020].

Κριός

Ή έχεις αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις από το ταίρι σου ή το ταίρι σου έχει τον τελευταίο λόγο μέσα στη σχέση σας! Αυτό όμως τονίζει την ανισορροπία που υπάρχει στο δεσμό σου…κάτι που σ’ εκνευρίζει ιδιαίτερα. Μπορεί επίσης να φταίνε κάποιες καθιερωμένες ρουτίνες που είναι πια ξεπερασμένες και δε βοηθάνε την πρόοδο της ερωτικής σου ζωής. Δεν υπάρχει όμως τίποτα που να μη μπορεί να το λύσει, μια ανοιχτή συζήτηση ανάμεσά σας!

Ταύρος

Είναι πιθανό κάποια κοινά ενδιαφέροντα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, να εξαλείψουν την ένταση που υπάρχει αυτό το διάστημα ανάμεσά σας. Ο τρόπος με τον οποίο θα εστιάσετε σε ό, τι πιέζει τα κουμπιά και των δυο σας μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσετε την μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Ίσως με το ταίρι σου να βρήκατε τελικά, την τέλεια απόσπαση της προσοχής, από ό,τι δημιουργεί εντάσεις τελευταία ανάμεσά σας.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχεις παρατηρήσει ότι οι αβεβαιότητα και οι εντάσεις στη σχέση σου, τελικά ήταν χρήσιμες, γιατί ο χρόνος, διαδραμάτισε ρόλο στη βελτίωση των καταστάσεων. Μην αποκλείεις όμως το γεγονός, πως μπορεί να βοήθησε και η αλλαγή στάσης σου. Ο εραστής σου ανησυχούσε για το τι σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι. Βλέποντάς σε πιο ανοιχτόκαρδη κι ευδιάθετη, έχει καταλάβει πως δε χρειάζεται να νιώθει πως περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα, όπως έκανε μέχρι τώρα.

Καρκίνος

Αν υπήρχε ποτέ η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μία ανοιχτή συζήτηση με τον εραστή σου για να εξαφανίσεις όλες τις υποθέσεις που έκανες γι’ αυτόν…είναι τώρα. Η ενόχληση που μπορεί να νιώσεις εξηγώντας του ή επαναλαμβάνοντάς του κάτι που δεν κατάλαβε θα είναι «σταγόνα στον ωκεανό» συγκριτικά με την απογοήτευση που θα νιώσεις, αν κάτι δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ανάμεσά σας. Κάνε λίγη επιπλέον υπομονή τώρα, στην οποιαδήποτε συζήτηση ανάμεσά σας.

Λέων

Γνωρίζοντας ότι οι προσπάθειές σου έχουν καλυτερέψει τις συνθήκες σε άλλους τομείς της ζωής σου, σε έχουν κάνει πιο χαλαρή κι ανοιχτόμυαλη σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή. Εστιάζοντας πλέον στις ανάγκες του εραστή σου, θα θυμηθείς πόσο υποστηρικτικός είναι…..και πόσο τυχερή είσαι που είναι μαζί σου. Η στοργή και το ενδιαφέρον σου, θα είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες!

Παρθένος

Αν μέχρι τώρα δυσκολευόσουν να καταπιαστείς με οτιδήποτε άλλο εκτός από ρηχές συζητήσεις με το ταίρι σου….τότε οι επερχόμενες εξελίξεις θα σε κάνουν πιο φλύαρη ή εξωστρεφή. Ίσως τώρα έχεις λιγότερα στο μυαλό σου, από ό, τι είχες τις τελευταίες εβδομάδες ή τους τελευταίους μήνες. Όμως η προθυμία σου να κάνεις μια προσπάθεια για να έρθετε πιο κοντά μέσα από τη συζήτηση, δε θα περάσει απαρατήρητη από τον εραστή σου…. Αυτό είναι σίγουρο!

Ζυγός

Αυτό που εσύ θεωρείς σημαντικό, μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με το ταίρι σου. Αν η επιθυμία σου να κάνεις κάτι σόλο συνεχίσει να εντείνεται, τότε αυτό δεν θα βοηθήσει τα πράγματα. Ακόμα κι αν μπορείς να δεις τη λογική που υπάρχει στο να δημιουργήσεις αποστάσεις ανάμεσά σας για να εξαλειφθούν οι εντάσεις, πρέπει να καταλάβεις, πως ο εραστής σου δε μπορεί να το κάνει. Αν χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου….τότε πρέπει να τον βάλεις στην εικόνα.

Σκορπιός

Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα θυμηθείς κάποιον που είχε ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σου. Ή είχες μια μακρά ιστορία μαζί του ή κάτι δυνατό σας ένωνε με άλλο τρόπο! Όποιο κι αν είναι το ενδεχόμενο…θα στρέψεις ξανά την προσοχή σου σ’ αυτόν με περισσότερο ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, τότε το να αποκλείσεις τον υπόλοιπο κόσμο από τη σχέση σας, σημαίνει απενεργοποίηση της τηλεόρασης, των κινητών τηλεφώνων και… αμοιβαία προσοχή!

Τοξότης

Τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα, χρειάζονται σωστή διαχείριση και ιδιαίτερη προσοχή. Ωστόσο, μπορεί να ακολουθήσεις μια συμπεριφορά που θα είναι μάλλον κρύα ή υπερβολικά ψύχραιμη. Ο έρωτας, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σαν επιχειρηματική συνεργασία. Σίγουρα, χρειάζεσαι καθοδήγηση και όρια. Όμως, το να είσαι πολύ αυστηρή γι’ αυτά που θέλεις μπορεί να σκοτώσει τη μαγεία στη σχέση σου….αν δεν προσέξεις!

Αιγόκερως

Προσπάθησε να μη δεις καχύποπτα την άνεση και την ευελιξία που υπάρχει στην εκκολαπτόμενη ερωτική σου σχέση. Θα μπορούσες να εξομοιωθείς με το ένα ή και τα δύο από την ανάγκη να είσαι δυσάρεστα ευάλωτη, ή να το δεις σαν σημάδι, ότι θα φτάσετε στο σημείο να κάνετε ευαίσθητες συζητήσεις. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, θα ήταν τόσο κακό; Προσπάθησε να εξηγήσεις αυτό που συμβαίνει, σαν σαφή ένδειξη μιας σχέσης, που εξελίσσεται με τον τρόπο που θέλει και χρειάζεται.

Υδροχόος

Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσεις προσεκτικά τα ερωτικά σου θέματα αυτό το διάστημα… Επειδή μπορεί να εμφανιστούν απροσδόκητα, πολύ συναισθηματικές αλληλεπιδράσεις ή ανταλλαγές. Είτε πρόκειται για κάποιο κοινό σας ζήτημα, είτε για κάποιο οικονομικό πρόβλημα, ίσως χρειαστεί να διατηρήσεις την υπομονή και την ευαισθησία σου, για να μπορέσεις να διαχειριστείς τη μεταξύ σας συζήτηση.

Iχθύες

Το σύμπαν προσπαθεί να φέρει ένα κύμα ανεμελιάς και θετικότητας στη ζωή σου. Θ εκτιμήσεις επίσης, το πόσο σαγηνευτική είναι η ανεμελιά και η θετική σου στάση, στα μάτια του εραστή σου, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Η ικανότητά σου να κάνεις τους άλλους να γελούν μέσα από την καρδιά τους, είναι αυθεντική και διαισθητική. Ξέρεις τι να πεις και πότε να το πεις! Αυτό θα συμβάλει υπέροχα, στην ενίσχυση του δεσμού σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments