Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: Νέο σενάριο για τον Ινσούα και την Ένωση

ΑΕΚ μεταγραφές: Νέο σενάριο για τον Ινσούα και την Ένωση
ΑΕΚ μεταγραφές: Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, έρχεται πρόταση για τον Εμάνουελ Ινσούα από την Ένωση.

Όσο ο Εμάνουελ Ινσούα δεν κλείνει κάπου, τόσο το σενάριο της μετακίνησής του στην ΑΕΚ θα υπάρχει. Άλλωστε, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τσεκάρει τον παίκτη που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το Sportime και πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του παίκτη, υπήρξε ενημέρωση από την ΑΕΚ πως έρχεται πρόταση. Ίσως και σήμερα οι άνθρωποι του Ινσούα να την έχουν στα χέρια τους. Θυμίζουμε πως η «Ενωση» τη Δευτέρα αποχαιρέτισε τον Νίκλας Χουλτ και στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει μείνει μόνο με τον Έλντερ Λόπες.

Άλλωστε, η ΑΕΚ δείχνει διάθεση να κλείσει αρκετές υποθέσεις άμεσα. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα τελείωσε κι αυτή του Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο 29χρονος Αργεντινός είχε απασχολήσει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ωστόσο οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές. Στον ΠΑΟΚ τον έχουν βγάλει τελείως από τη λίστα τους, ενώ και στην ομάδα του Πειραιά περιμένουν να δουν τις εξελίξεις με τον Κώστα Τσιμίκα πριν κάνουν κάποια επίσημη κίνηση. Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν έχει καμιά πρόθεση να βιαστεί.

Το υπάρχον καθεστώς είναι ευνοϊκό για την Ένωση, η οποία θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του Αργεντινού αριστερού μπακ. Σύμφωνα, μάλιστα, με το enwsi.gr αυτή τη στιγμή η πρόταση της ΑΕΚ θα είναι η καλύτερη που θα έχει στα χέρια του. Με ό, τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του. Ο ίδιος εξάλλου, το λέει συχνά πυκνά, δεν θα ήθελε να φύγει από την Ελλάδα.

Ενθουσιασμένος για την παραμονή του ο Σιμάνσκι

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Νταμιάν Σιμάνσκι θα είναι παίκτης της ΑΕΚ έως το 2024 καθώς οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν την οψιόν αγοράς του και ο Πολωνός μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Όταν ήρθα στην ΑΕΚ, από τις πρώτες μέρες που ήμουν εδώ και γνώρισα τους ανθρώπους της ομάδας και στα γραφεία και στο προπονητικό κέντρο, όταν άρχισα να καταλαβαίνω τις συνθήκες σε όλα τα επίπεδα της ομάδας, αυτό που ήθελα και είπα μέσα μου ήταν ότι πρέπει να κάνω τα πάντα για να μείνω εδώ!

Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που το κατάφερα και που μπορώ, ήρεμος πλέον, να συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα τόσο μεγάλο club, τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως εγώ το βλέπω! Το πρώτο που αισθάνομαι υποχρεωμένος να κάνω είναι να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που όλοι μου έδειξαν. Από εδώ και πέρα αυτό που προέχει για μένα είναι η καθημερινή σκληρή δουλειά και η προσπάθεια να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα.

Συγκεντρωμένος, πλέον, μόνο στη δουλειά μου, δεσμεύομαι ότι θα δώσω για την ΑΕΚ όλη μου την ψυχή, όλα όσα έχω μέσα μου. Αυτός είναι τώρα ο επόμενος στόχος, αυτό που θέλω από εδώ και πέρα. Να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα και να μείνω στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια. Ευχαριστώ για όλα», δήλωσε ο Πολωνός ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments