Lifestyle

Ανοίγει επιχείρηση ο Σάκης Ρουβάς

Ανοίγει επιχείρηση ο Σάκης Ρουβάς
Νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες για τον ταλαντούχο τραγουδιστή.

Στην πόλη του Βόλου βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είχε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση με τον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο. Η συνάντηση έγινε στο δημαρχείο και όπως αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο, ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην πόλη του Βόλου. Μάλιστα λίγη ώρα μετά τη συνάντηση των δυο ανδρών ο κ. Αχιλλέας Μπέος ανάρτησε μια φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον Σάκη Ρουβά και συνόδεψε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: “Μια ιδιαίτερα ευχάριστη επίσκεψη είχα σήμερα στο γραφείο μου από τον καλό φίλο και συνεργάτη από τα παλιά Σάκη Ρουβά. Κουβεντιάσαμε για πολλά, και για την τρέχουσα επικαιρότητα, αλλά το πιο ενδιαφέρον σημείο ήταν η πρόθεση του Σάκη να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στην πόλη μας. Λεπτομέρειες θα ανακοινώσει ο ίδιος, πολύ σύντομα…».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι ήδη επιχειρηματίας μέσω της εταιρείας  SK Κτηνοτροφική η οποία συστήθηκε με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24 χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Σάκης Ρουβάς έχει μπει δυναμικά στις επιχειρήσεις του τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων, αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως βιομάζα και βιοαέριο.

Η επένδυσή του έγινε πριν από μερικά χρόνια στην Καρδίτσα, όπου ο ίδιος είχε παρουσιάσει σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους το project της εταιρείας βιοαερίου. Σύμφωνα και με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου ο γνωστός τραγουδιστής είχε αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων και εκεί κατασκεύασε μια υπερσύγχρονη μονάδα πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο.

Για όσους δεν γνωρίζουν το βιοαέριο είναι από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας  που βοηθά στην αξιοποίηση των κτηνοτροφικών αποβλήτων. Η λειτουργία μονάδων βιοαερίου απαλλάσσει τις κτηνοτροφικές μονάδες από τα επιπλέον κόστη βιολογικών καθαρισμών και διαχείρισης αποβλήτων, μειώνει το κόστος διατροφής των ζώων και εξοικονομεί χρήματα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Παράλληλα, το βιοαέριο εξασφαλίζει σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη. Σημειώνεται ότι μπορεί ο ίδιος να κατάγεται από την Κέρκυρα, ωστόσο συνδέεται με τη Θεσσαλία, καθώς η σύζυγός του κατάγεται από την περιοχή της Λάρισας και συγκεκριμένα από τον Τύρναβο. Ενώ δεν αποκλείεται  η επιχειρηματική του δραστηριότητα στο Βόλο να σχετίζεται και αυτή όπως της Καρδίτσας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments