Video

Ηλίας Βαλάσης Survivor: Έφαγα ποντίκια, γλάρους και χελώνες για να επιβιώσω

Ηλίας Βαλάσης Survivor: Έφαγα ποντίκια, γλάρους και χελώνες για να επιβιώσω
Ηλίας Βαλάσης Survivor: Ο πρώην παίκτης έκανε κάποιες εξομολογήσεις για το παιχνίδι και απάντησε για το αν πρόκειται να τον ξαναδούμε στο τηλεοπτικό σόου στο μέλλον.

Ο Ηλίας Βαλάσης έγινε γνωστός από το Survivor που είχε προβληθεί πριν από αρκετά χρόνια στο Mega, ενώ δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές από τη ζωή του ίδιου και των συμπαικτών του κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού σόου.

Μάλιστα, πρόσφατα προέβη σε κάποιες εξομολογήσεις για το παιχνίδι ενώ απάντησε και στο αν πρόκειται να τον ξαναδούμε στο Survivor στο μέλλον, παραχωρώντας συνέντευξη στην πρωινή τηλεοπτική «Happy Day» και την Ελένη Μουστάκη.

«Ο κόσμος είχε παθιαστεί και είχε παραμυθιαστεί»

«Στο Survivor δεν ήμουν ακριβώς εγώ. Εγώ ήμουν, απλά πρόσεχα πολύ. Τότε είχε γίνει χαμός, ο κόσμος είχε παθιαστεί και είχε παραμυθιαστεί. Για να επιβιώσω είχα φάει τότε τα πάντα, ποντίκια, γλάρους, χελώνες, αβγά χελώνας. Είχα προβλήματα υγείας πολλά μετά, ακόμα και σήμερα. Δεν μπορώ να αργήσω να φάω, έχει διαλυθεί το στομάχι μου από τότε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν θα τον δούμε ξανά στο Survivor, απάντησε το εξής: «Δεν μου έχει γίνει κουβέντα για το All Star Survivor, στα προηγούμενα μου είχε γίνει, για όλα αυτά τα reality επιβίωσης που βγήκαν. Δυστυχώς, όμως, αυτοί κοιτούν περισσότερο το Instagram», για να καταλήξει στο ότι το οικονομικό είναι ο μοναδικός παράγοντας για να πεισθεί να πάει: «Τα χρήματα είναι ο μοναδικός λόγος που θα μπορούσα πια εγώ να μπω σε ένα ριάλιτι και να πεις και 5 πράγματα που δεν ακούγονται πια».

«Ήμουν ο ηθικός νικητής του Survivor»

«Ήμουν ο ηθικός νικητής του Survivor λόγω της κάκιστης συμπεριφοράς της δικής τους. Πήγα στο παιχνίδι και για την αναγνωρισιμότητα και για τα χρήματα. Μου έχουν κάνει πρόταση να μπω σε όλα τα Nomads και τα Survivor. Στο Nomads δεν με πήραν γιατί θεώρησαν ότι δεν έχω πολλούς ακόλουθους στο Instagram», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Και είχε συμπληρώσει: «Μπήκα στο Survivor γιατί ένα παιδί είχε ανάγκη και τα λεφτά ήταν πολλά. Προσπάθησα να κρύψω τα κακώς κείμενα του εαυτού μου, επιμελώς όμως προσπάθησα. Υπήρχαν στιγμές που ήμουν τυχερός που δεν έπαιρναν οι κάμερες. Ήταν στιγμές που εκτροχιάστηκα, έκανα πράγματα που αν τα γνώριζε ο κόσμος δεν νομίζω να ήταν και τόσο πολύ μαζί μου. Έκανα έκτροπα. Πάντα ξέρεις ότι αυτό που λες γράφεται, ακούγεται. Ήταν κάποιοι που με έβλαψαν πολύ στην ψυχή μου και η συμπεριφορά τους απέναντί μου δεν ήταν αυτή που έπρεπε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments