Αθλητισμός

Ομάρ Ολυμπιακός: Έχει πάρει την απόφασή του

Ομάρ Ολυμπιακός: Έχει πάρει την απόφασή του
Ομάρ Ολυμπιακός: Ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Πειραιά φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση για το μέλλον του.

Είναι δεδομένο ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει πρόταση από τη μεριά της Γαλατάσαραϊ για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει ο ίδιος. Σύμφωνα με τους Τούρκους και τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, η μεγάλη τουρκική ομάδα φέρεται να του προσφέρει κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο Ολυμπιακός δεν φτάνει καν σε αυτό το ποσό και προσφέρει μάξιμουμ 700 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με το Sportime, αυτό που είναι σαφές σε όσους ζουν τον Ομάρ τελευταία είναι πως είναι πολύ πιο χαλαρός, πολύ πιο ήρεμος στην καθημερινότητα του, επαγγελματική και προσωπική. Πάντως, όπως αναφέρει ο Agent Greek, αυτό, δείχνει αν όχι deal, τουλάχιστον καταστάλαγμα, απόφαση από τη μεριά του έμπειρου μπακ του Ολυμπιακού.

Αντίστοιχες πληροφορίες μετέφερε τις προηγούμενες μέρες και το «Φως των Σπορ». Η εφημερίδα υποστήριζε πως ο Ελαμπντελαουί δεν δείχνει διατεθειμένος να πει το «ναι» στη Γαλατά. Όπως ανέφερε το «Φως», οι πληροφορίες τον θέλουν να περιμένει τον Ολυμπιακό, αφού πολύ σημαντική παράμετρος είναι πως και η σύζυγός του είναι έγκυος και θέλει να αποφύγει τις μετακινήσεις. Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι στο συμβόλαιο του Ομάρ υπάρχει ένας όρος που δίνει στον Ολυμπιακό τον τελευταίο λόγο και αυτό ίσως παίξει τον ρόλο του.

Η οικογενειακή παράμετρος σίγουρα θα παίξει τον ρόλο της αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστής αποφασίζει με βάση το τι θέλει η οικογένειά του κι όχι τι είναι καλύτερο για την καριέρα του ή τα χρήματα που του προσφέρει ένας σύλλογος. Όπως και να έχει το πράγμα, πάντως, ο Ομάρ θα πάρει ένα δυνατό συμβόλαιο είτε στην Ελλάδα, είτε στην Τουρκία.

Να σημειώσουμε ότι ο Νορβηγός μπακ φέτος έχει 21 συμμετοχές και 1 γκολ με τους «ερυθρόλευκους», ενώ να θυμίσουμε ότι είναι μόλις 28 ετών, αν και βρίσκεται πολλά χρόνια στο top επίπεδο. Με την Εθνική Νορβηγίας έχει φτάσει τις 44 διεθνείς συμμετοχές.

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς σίγουρα θα επιθυμούννα μάθουν όσο πιο νωρίς γίνεται την τελική απόφαση του παίκτη αφού έτσι θα έχουν λυμένα τα χέρια τους για να κάνουν τις επιλογές τους. Άλλωστε, δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσεις έναν παίκτη με τέτοια αξία και εμπειρία που, μάλιστα, φοράει το περιβραχιόνιο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments