Ελλάδα

Θέματα Ιταλικά Πανελλήνιες 2020: Αυτά «έπεσαν» σήμερα

Θέματα Ιταλικά Πανελλήνιες 2020: Αυτά «έπεσαν» σήμερα
Θέματα Ιταλικά Πανελλήνιες 2020: Αναρτήθηκαν τα θέματα στα Ιταλικά, στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιοι μαθητές. Αναλυτικά το πρόγραμμα με τα μαθήματα των επόμενων ημερών.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα θέματα στα Ιταλικά, με τα οποία συνεχίστηκε σήμερα 4 Ιουλίου ο κύκλος της εξέτασης των Ειδικών Μαθημάτων, στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Δείτε τα θέματα στα Ιταλικά εδώ. Σημειώνεται πως θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα εξής μαθήματα:

  • Γερμανικά (6/7), τα Γαλλικά (7/7) και τα Ισπανικά (8/7).
  • Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων (10/7),
  • Μουσική Αντίληψη και Γνώση (11/7)
  • και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (13/7).

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Υγειονομικών Εξετάσεων και της Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αυτό έχει οριστεί από τις 29 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης:

  •  Μέχρι τις 08:00 για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30 (Σχέδια, Ιταλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Αρμονία, Μουσική Εκτέλεση και Αρμονία).
  • Μέχρι τις 09:30 για το μάθημα των Αγγλικών, που έχει ώρα εξέτασης 10:00.
  • Μέχρι τις 17:00 για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 17:30 (Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων και Μουσική Αντίληψη και Γνώση).

Υπενθυμίζεται πως ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τα Μηχανογραφικά Δελτία, ήδη από τις 29 Ιουνίου:

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικά Δελτία θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr , να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

  • Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.
  • Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρίζεται στη βάση του Υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας.
  • Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments