Lifestyle

Άρης Μακρής: Τι απαντά στη Μαρία Ιωαννίδου για το ένα εκατομμύριο ευρώ

Άρης Μακρής: Τι απαντά στη Μαρία Ιωαννίδου για το ένα εκατομμύριο ευρώ
Άρης Μακρής: Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την παράσταση «Το Κλουβί με τις Τρελές».

Το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουλίου ο Άρης Μακρής βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και δέχθηκε ερώτηση για το ότι αποχώρησε από την παράσταση με το «Κλουβί με τις Τρελές».

Θυμίζουμε ότι ο Άρης Μακρής ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να συμμετάσχει στην παράσταση «Το Κλουβί με τις Τρελές», σύμφωνα με όσα ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα. «Δεν ξέρω γιατί το είπε. Δεν θα είμαι. Μου το έστειλαν κάποιοι φίλοι μου και γελάσαμε. Προφανώς δεν είναι αλήθεια. Από ποιον να ζητήσω ένα εκατομμύριο και ποιος να μου το δώσει; Μακάρι να μπορούσα να ζητάω ένα εκατομμύριο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άρης Μακρής.

Ο τραγουδιστής εξήγησε γιατί είπε «όχι» στην πρόταση

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής εξήγησε γιατί είπε τελικά «όχι» στην πρόταση. «Γενικά, το κριτήριο μου σε όποια δουλειά είναι να κάνω, είναι το πόσο χαρούμενος θα είμαι μέσα από αυτή τη δουλειά. Αυτό καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, από ποιους συνεργάζομαι, από το έργο… Το συγκεκριμένο έργο μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να το κάνω και για αυτό μπήκα στη διαδικασία να το συζητήσω», ξεκαθάρισε.

«Επειδή οι παραστάσεις είναι πάρα πολλές, θα ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη με Οκτώβρη και θα είναι Τετάρτη με Κυριακή και ξέρω πόσο σε κόβει από άλλα πράγματα που θέλω να κάνω αυτή τη σεζόν. Ήθελα τουλάχιστον να αντικατοπτρίζεται αυτή η δουλειά σε κάτι που θα μου έδινε χαρά. Αυτό που μου πρότειναν δεν θα μου έδινε χαρά και αυτό εξέφρασα», κατέληξε.

Ποιος θα τον αντικαταστήσει τον Άρη Μακρή στο «Κλουβί με τις Τρελές»;

Οι αποχωρήσεις από το «Κλουβί με τις Τρελές» δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν. Μετά την αποχώρηση του Ίαν Στρατή στο πολυαναμενόμενο μιούζικαλ, τη θέση του πήρε ο τραγουδιστής Άρης Μακρής. Φαίνεται πως τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά στην αντικατάσταση αυτή και ο τραγουδιστής αποχώρησε και αυτός. Ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» πως τη θέση του Άρη Μακρή θα πάρει ο τραγουδιστής και ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments