Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [04/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [04/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [04/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [04/07/20].

Κριός

Είτε λαμβάνεις είτε προσφέρεις προσωπικές συμβουλές ή προτάσεις, αυτές μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Και αυτό, επειδή μπορεί να είναι πολύ μονόπλευρες, στις συζητήσεις που έχουν γίνει πρόσφατα ανάμεσά σας. Να θυμάσαι, ή να επισημάνεις, πως «προσωπική ζωή», σημαίνει ακριβώς αυτό.

Ταύρος

Πρέπει να γίνει διάκριση ανάμεσα σε αυτό που είναι απαραίτητο στην προσωπική σου ζωή και σε αυτό που δεν είναι. Ίσως επίσης, κάποια οικονομικά θέματα να χρειάζονται σοβαρή αντιμετώπιση και από τους δυο σας, γιατί ενδέχεται να γίνουν πηγή διαφωνιών. Στο ζώδιό σου, αρέσουν οι απολαύσεις. Για αυτό ας επικεντρωθούν οι συζητήσεις σας, σε ό,τι μπορείτε να απολαύσετε, προσεκτικά και με υπευθυνότητα.

Δίδυμοι

Κάποιες βιαστικές – αλλά ευαίσθητες – σκέψεις σου, μπορεί να αναβιώσουν ή να ξεκινήσουν κάτι, στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να εντυπωσιάσεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με μια αυθόρμητη ρομαντική χειρονομία σου. Αν είσαι σε σχέση θα κάνεις μια έκπληξη στον εραστή σου που θα ανταποδοθεί με έντονο πάθος.

Καρκίνος

Η επιθυμία σου να είσαι προσεκτική θα είναι έντονη σήμερα, ειδικά αν πιστεύεις πως αυτό που εκτυλίσσεται στην προσωπική σου ζωή, είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Αν έχεις προετοιμάσει τον εαυτό σου για μια αρνητική εξέλιξη, τότε σε περιμένει μια έκπληξη. Χαλάρωσε και επιβράδυνε. Η μαγεία δεν εκδηλώνεται συνήθως άμεσα…θέλει το χρόνο της.

Λέων

Η επιθυμία σου να προοδεύσεις ή να μεταφέρεις σε άλλο επίπεδο τη σχέση σου, είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Να ξέρεις όμως πως η υπομονή είναι το βασικό συστατικό. Το να είσαι εντελώς ανέμελη ή παρορμητική θα είναι περισσότερο μια ανόητη συμπεριφορά παρά μια έξυπνη κίνηση. Ό,τι αλλάζει όμορφα και γλυκά….δε θέλει βιασύνη.

Παρθένος

Το να μην κάνεις τίποτα ή να παίζεις το παιχνίδι της αναμονής μπορεί να μην σου φαίνεται καθόλου ελκυστικό σαν επιλογή τώρα. Μπορεί να πιστεύεις ότι απαιτείται άμεση δράση ή πως μια απόφαση δεν χρειάζεται χρόνο σκέψης. Θα επωφεληθείς όμως περισσότερο, αν αφήσεις τις καταστάσεις να εξελιχθούν μόνες τους, δίνοντάς τους το χρόνο τους. Γιατί σύντομα θα δεις πως τα πράγματα είναι διαφορετικά από ό,τι πίστευες…και σίγουρα θα χαρείς για την υπομονή σου!

Ζυγός

Ίσως, αυτό το διάστημα να αποσπάται ιδιαίτερα η προσοχή σου ή δυσκολεύεσαι να σκεφτείς κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί επίσης το πρόβλημά σου να είναι πως δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με κάτι που αφορά τον εραστή σου. Αν επιθυμείς να πληροφορηθείς αυτά που λείπουν για να συνδέσεις τα κομμάτια του παζλ, τότε ρώτησε άμεσα τον εραστή σου και πάψε να κάνεις υποθέσεις.

Σκορπιός

Οι αυθόρμητες κινήσεις στην ερωτική σου ζωή μπορεί να είναι κάτι υπέροχο… Όμως αργότερα μπορεί να υπάρξουν συνέπειες, Μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα για μια απόφασή σου να ξοδέψεις ένα μεγάλο ποσό για να εντυπωσιάσεις τον εραστή σου! Για αυτό φρόντισε να ηρεμήσεις και να δείξεις την ανάλογη αυτοσυγκράτηση.

Τοξότης

Το να πιέσεις για απαντήσεις τον αγαπημένο σου, μπορεί να μοιάζει σαν η μόνη σου επιλογή. Σιγουρέψου όμως, πως είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τις απαντήσεις του. Αν θέλεις να σου ανοιχτεί και να σου μιλήσει με ειλικρίνεια τότε η αλήθεια του πρέπει να ακουστεί χωρίς αντιπαραθέσεις. Σίγουρα μπορείς να ακούσεις αυτά που θα πει, χωρίς να αρχίσεις τις διαπραγματεύσεις μαζί του.

Αιγόκερως

Αξίζει να παραδειγματιστείς από τη συμπεριφορά του αγαπημένου και να σηκώσεις απλά τους ώμους, αποδεχόμενη πως ακόμα κι ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πλάνο μπορεί να στραβώσει. Πιθανό ν’ αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις ή αλλαγές στο παθιασμένο πλάνο σου για μια βόλτα στη θάλασσα για κολύμπι σήμερα. Φρόντισε λοιπόν να το διασκεδάσεις με μια εναλλακτική στρατηγική!

Υδροχόος

Μια δεύτερη ευκαιρία θα σου προσφερθεί στα ερωτικά σου. Για αυτό έχε τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά για μια ευκαιρία που θα σου επιτρέψει να επανεξετάσεις κάτι που είχες απορρίψει εδώ και καιρό. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να δεις ένα συγκεκριμένο άτομο, με άλλα μάτια. Αν είσαι σε σχέση ενδέχεται να ξαναδείς κάτι στον εραστή σου, που δεν συμβάδιζε με τις προσδοκίες που είχες στο παρελθόν.

Ιχθύες

Νιώθεις πιεσμένη να ανταποκριθείς στον εραστή σου; Ίσως χρειάζεται να πάρεις μια γρήγορη απόφαση στην ερωτική σου ζωή. Ίσως το ταίρι σου, να μπορεί να ενεργεί βιαστικά. Αφιερώνοντας όμως τον απαραίτητο χρόνο για να εκτιμήσεις ρεαλιστικά τη σχέση σου, θα είσαι σε θέση να κάνεις αυτό που σου ταιριάζει….και ίσως ανακαλύψεις πως μπορεί να ταιριάζει και στον εραστή σου καλύτερα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments