Αθλητισμός

Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Μόνο βασικός ο Κροάτης στον Πειραιά

Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Μόνο βασικός ο Κροάτης στον Πειραιά
Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ο Κροάτης κίπερ μόνο για βασικός θα θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Ντάνιελ Σούμπασιτς μόνο για βασικός θα έρθει στην Ελλάδα. Είτε στον Ολυμπιακό είτε σε άλλη ομάδα, ο έμπειρος Κροάτης γκολκίπερ έχει την απαίτηση να ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα.

Ο 35αρης Κροάτης, που πριν δύο χρόνια έπαιξε στον τελικό του Μουντιάλ και πριν τρία ήταν ο καλύτερος γκολκίπερ του Σαμπιονά με τη Μονακό, δεν θα δεχόταν να πάει κάπου για δεύτερος. Άρα όλα έχουν να κάνουν και με το μέλλον του Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει στρέψει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων πάνω του λόγω των εμφανίσεων του στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Ίσως, αν ο Ολυμπιακός δεχτεί μια «γερή» πρόταση να τον αφήσει να παίξει σε άλλη ομάδα.

Αν, πάντως, ο Σα αποχωρήσει για ομάδα της Ευρώπης, τότε ο Κροάτης είναι μια σίγουρη επιλογή για τα γκολποστ. Ναι, δεν έχει πολλά χρόνια ακόμα λόγω της ηλικίας του, αλλά τερματοφύλακας είναι. Πολλοί έχουν ξεπεράσει τα 40 και αγωνίζονται. Με τη δική του αξία, μπορεί να τα καταφέρει να δώσει κάποιες καλές σεζόν.

Ο Σούμπασιτς είναι γεννημένος στο Ζαντάρ της Κροατίας, είναι 35 ετών, έχει 44 συμμετοχές με την Εθνική της χώρας του, ενώ έχει παίξει σε Ζαντάρ, Χάιντουκ Σπλιτ και Μονακό.

Τι παίζει με τον Παπέ Σισέ

Αυτή την εποχή ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς παίκτες στη βιτρίνα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ξεπούλημα καθώς η ιστορία έχει δείξει ότι η ελληνική ομάδα πουλάει ακριβά και πάντα με τους δικούς της όρους. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Παπέ Σισέ που εδώ και καιρό παρακολουθείται από πολλές ομάδες του εξωτερικού.

Ο νεαρός στόπερ έχει τρομερά σωματικά προσόντα και με λίγη ακόμα δουλειά μπορεί να φτάσει σε πραγματικά τοπ επίπεδο. Στο παρελθόν το όνομα του έχει παίξει έντονα στο ρεπορτάζ της Μίλαν, αλλά το ενδιαφέρον δεν μετουσιώθηκε σε πρόταση. Την ίδια στιγμή και η Λυών παρακολουθούσε στενά την περίπτωση του, ειδικότερα όταν στην ομάδα υπήρχε Φλοριάν Μορίς. Ο αρχισκάουτερ της γαλλικής ομάδας και προσωπικός φίλος του Πιέρ Ισά των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments