Lifestyle

Ήβη Αδάμου: Αγνώριστη και πιο σέξι από ποτέ [pics]

Ήβη Αδάμου: Αγνώριστη και πιο σέξι από ποτέ [pics]
Ήβη Αδάμου: Η Κύπρια τραγουδίστρια, το τελευταίο διάστημα, ανεβάζει πολύ σέξι φωτογραφίες.

Η Ήβη Αδάμου συστήθηκε στους θαυμαστές της μέσα από το ελληνικό τηλεοπτικό μουσικό σόου «The X-Factor 2» του ANT1, από το οποίο έγινε πολύ γνωστή το 2009.

Από τότε αριθμεί πολλές επιτυχίες και παρότι είχε αποστασιοποιηθεί ελαφρώς από τα μουσικά δρώμενα, καθώς έγινε μανούλα, το τελευταίο διάστημα έχει κυκλοφορήσει τη νέα της δουλειά ενώ είναι και πολύ ενεργή στα social media της και κυρίως στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ήταν ώρα για μια αλλαγή»

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια φαίνεται μάλιστα, πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της και αυτό είναι εμφανές και στην εξωτερική της εμφάνιση. Μάλιστα, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της που εκτός από το νέο χρώμα στα μαλλιά της, δεν περνάει απαρατήρητο και το εντυπωσιακό, καλογραμμωμένο κορμί της. «Ήταν ώρα για μια αλλαγή», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει την αντίστοιχη φωτογραφία της, η Ήβη Αδάμου.

Γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1993 στην Αγία Νάπα, όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Αδάμος, είναι Κύπριος, ενώ η μητέρα της, Μαριάννα, κατάγεται από τη Βουλγαρία. Έχει δύο αδερφές, τη Δέσποινα και την Κλεοπάτρα. Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τη μουσική, κάνοντας μαθήματα θεωρίας, τραγουδιού και πιάνου. Σε ηλικία εννέα ετών, συμμετείχε σε έναν κυπριακό διαγωνισμό τραγουδιού όπου κέρδισε την πρώτη θέση.

Στα 16 της χρόνια, πέρασε από auditions για τη δεύτερη σεζόν της ελληνικής εκδοχής του show The X – Factor, καταφέρνοντας να περάσει στα live shows, με την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους. Τον Απρίλιο του 2010, συνεργάστηκε με τους Stavento για το τραγούδι «Σαν Έρθει Η Μέρα», το οποίο συμπεριλήφθηκε στο CD του συγκροτήματος, «Μια Φορά Κι Έναν Καιρό». Το τραγούδι αυτό αποτέλεσε τη μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού έχοντας τα περισσότερα downloads στην Ελλάδα για το 2010.

Από το 2011, έχει σχέση με τον ράπερ του συγκροτήματος Stavento, Μιχάλη Κουινέλη, με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν διαγωνιζόμενη ακόμη στο The X-Factor και συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2010, στο τραγούδι «Σαν Έρθει η Μέρα». Έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ανατολή – Νεφέλη, που γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 2018.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments