Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [06/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [06/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [06/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [06/07/20].

Κριός

Θα θελήσεις να ασχοληθείς με ευαίσθητα ή καυτά θέματα τώρα. Καλό θα ήταν όμως να τα αποφύγεις όσο μπορείς…αν τα πράγματα είναι λιγάκι ταραγμένα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Η ανυπόμονη προσέγγισή σου, μπορεί να μην συνδυάζεται καλά με τη συναισθηματική προσέγγιση που έχει ανάγκη ο εραστής σου. Θα μπορείτε να κάνετε μια ήρεμη συζήτηση, όταν υποχωρήσει η ένταση. Για αυτό δώσε του την ευκαιρία που χρειάζεται.

Ταύρος

Η δημιουργικότητα, είναι το εισιτήριό σου για να βρεις λύσεις για την ερωτική σου ζωή σήμερα. Μπορείς επίσης να βρεις τρόπους, για να αντιμετωπίσεις τον φόβο που έχεις για την μεταξύ σας οικειότητα, καθοδηγούμενη από τη φαντασία σου. Μπορείς να εφαρμόσεις μια σοφή και ειρηνική προσέγγιση στα ερωτικά σου ζητήματα αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι

Φρόντισε να συμπεριφέρεσαι έξυπνα, ανάλαφρα κι αισιόδοξα μέσα στη σχέση σου σήμερα. Θα είναι ένας φοβερός συνδυασμός! Μετατόπισε επομένως την εστίασή σου από τις σκοτεινές εμπειρίες του ερωτικού σου παρελθόντος. Ήρθε η ώρα να διαλέξεις τον έρωτα και το πάθος… αντί για τον πόνο και τη λύπη που βίωσες παλαιότερα.

Καρκίνος

Πριν ξεκινήσεις ένα καινούργιο ερωτικό ταξίδι, αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Η επανεκτίμηση των συναισθηματικών και σωματικών αναγκών σου, σου ξεκαθαρίζει πώς μπορείς να πετύχεις τα παθιασμένα σου όνειρα και τις ερωτικές σου επιθυμίες. Ξέρεις τι ανάβει τη φωτιά μέσα σου, και μια νέα πραγματικότητα περιμένει για να σε βοηθήσει να ζήσεις την αγάπη στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Προχώρα με αυτοπεποίθηση!

Λέων

Μια πιο χαλαρή προσέγγιση στα ερωτικά σου δεν είναι επιλογή… Για αυτό φρόντισε να τηρήσεις αυτή τη συμπεριφορά. Προσπάθησε να μην πιέσεις για να βρεις την τελειότητα στην ερωτική σου ζωή. Μπορείς να βρεις περισσότερη ηρεμία και ικανοποίηση προσπαθώντας λιγότερο και πιστεύοντας περισσότερο. Άφησε την αγάπη να σου αποδείξει πως είναι με το μέρος σου.

Παρθένος

Αν υπάρχει ένα κενό σε θέματα εμπιστοσύνης στη σχέση σου, τότε η ανοιχτή επικοινωνία, μπορεί να το λύσει σύντομα. Ηρέμησε… και κάνε την σοβαρή συζήτηση που είναι απαραίτητη. Εσύ και ο αγαπημένος σου, μπορείτε να φτάσετε στην ουσία του θέματος μαζί. Γι’ αυτό προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε και να προχωρήσετε.

Zυγός

Θυμάσαι ένα παλιό ρητό που λέει πως αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό μη λες τίποτα? Οτιδήποτε πεις «εν βρασμώ ψυχής» μπορεί… και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Πάρε το χρόνο σου… και όταν αυτή η τεταμένη ενέργεια αλλάξει, χρησιμοποίησε τις έμφυτες διπλωματικές σου ικανότητες για να φτάσεις στη ρίζα του προβλήματος. Η συμπόνια και η σοφία, θα σε βοηθήσουν να διασφαλίσεις, πως δε θα πεις κάτι που θα μετανιώσεις αργότερα.

Σκορπιός

Αν δεν είναι δυνατή μια λογική συζήτηση τώρα με τον εραστή σου, τότε εστίασε την έντονη ενέργειά σου, με άλλους, θετικούς τρόπους. Θα είσαι αποφασισμένη να μείνεις πιστή στις αρχές σου τώρα. Όμως μια ευχάριστη ρομαντική ανάπτυξη προσφέρεται, αν με το ταίρι σου εστιάσετε στις αμοιβαίες ανάγκες και προτεραιότητές σας. Η ζώνη άνεσης που επικρατεί στη σχέση σας, ίσως να είναι η αιτία της έντασης. Ίσως λοιπόν θα ήταν καλύτερα ν’ αποχωρήσετε από αυτή.

Τοξότης

Μπορείς να επηρεάσεις θετικά τα ερωτικά σου τώρα. Η παγίδα όμως βρίσκεται στους τρόπους που θα χρησιμοποιήσεις, για ν’ αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αντί να θέσεις όρια, φρόντισε να δείξεις υπομονή και διπλωματία. Μια ευγενική απάντηση στις ανταγωνιστικές του τάσεις, θα διασφαλίσει ότι οι άσκοπες ενέργειές του, θα έχουν σύντομη διάρκεια ζωής.

Αιγόκερως

Αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις λάβει ακόμη ένα θερμό «ευχαριστώ» από τον αγαπημένο σου τώρα. Μη σκεφτείς το ενδεχόμενο να τον πιέσεις για να σου δείξει την ευγνωμοσύνη του. Καλύτερα δείξε ταπεινοφροσύνη και μη ξανασκεφτείς το θέμα. Ο εραστής σου ξέρει τι έχεις κάνει γι’ αυτόν. Η εκτίμησή του μπορεί να φτάσει με τρόπο εκπληκτικό αν τον αφήσεις να το χειριστεί μόνος του.

Υδροχόος

Ίσως χρειαστεί να δείξεις ευαισθησία κι υπομονή για να βρεις λύσεις για ένα ερωτικό σου πρόβλημα. Σίγουρα, αυτό είναι απλώς ένα «πταίσμα»….σε μια, κατά τα άλλα συμπαθητική ερωτική σχέση. Προσπάθησε όμως να κάνεις ό, τι μπορείς, για να απομακρυνθεί το άγχος και η ένταση…και ν’ αντικατασταθούν με κάτι ευχάριστο. Έχεις επιλογές αυτό το διάστημα.

Ιχθύες

Κάνε προτεραιότητα την ερωτική σου ζωή, γιατί αν υπάρχει ένταση ανάμεσά σας, μπορεί να λυθεί τώρα. Αν μπορείς με το ταίρι σου να συζητήσετε σχετικά με το τι χρειάζεστε και θέλετε από τη σχέση σας, τότε θα βρείτε και τη θεραπεία. Η αντιμετώπιση των ερωτικών θεμάτων με συμπονετική διαφάνεια, είναι το μόνο που χρειάζεται σήμερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments