Ελλάδα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό 4χρονο αγοράκι – Έπεσε από καρότσα φορτηγού

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό 4χρονο αγοράκι – Έπεσε από καρότσα φορτηγού
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένη είναι η συμπρωτεύουσα από τον θάνατο ενός 4χρονου αγοριού που έπεσε από καρότσα φορτηγού.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Χθες το απόγευμα, Δευτέρα 6 Ιουλίου, ένα αγοράκι 4 ετών έφυγε από τη ζωή όταν, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε από καρότσα φορτηγού, που βρισκόταν εν κινήσει. Το περιστατικό συνέβη στην Περαία.

Συγκεκριμένα:

Χθες γύρω στις 6:00 το απόγευμα σε οικισμό ρομά της Περαίας, έξω από τη Θεσσαλονίκη, ένα 4χρονο αγοράκι έπεσε από καρότσα φόρτωσης φορτηγού αυτοκινήτου. Οδηγός ήταν ένας 27χρονος. Σύμφωνα με την αστυνομία, το όχημα κινούνταν σε χωματόδρομο. Το παιδί διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένο από τους συγγενείς του, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου όμως λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα ερευνώνται από την Τροχαία Θέρμης.

Ακόμη ένας θάνατος ανηλίκου:

Υπενθυμίζεται πως μερικές ημέρες πριν ένας 15χρονος από την περιοχή των Τρικάλων έχασε επίσης τη ζωή του μετά από σφαίρα αεροβόλου που δέχτηκε στο κεφάλι του. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Τρικάλων κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσει στη ζωή και ενώ επρόκειτο να διακομισθεί στη Λάρισα, δυστυχώς το παιδί υπέκυψε στο σοβαρό τραυματισμό του.

Το ανήλικο παιδί δεν έπαιζε με όπλα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ. Αντίθετα βρισκόταν στο σπίτι του με το συνομήλικο αδερφάκι του στην περιοχή Θεόπετρα. Τότε ήταν που δέχτηκε τη σφαίρα και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Φυσικά στην τοπική κοινωνία έχουν γεννηθεί πολλά ερωτήματα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε το παιδί, απασχολούν την Αστυνομία, που διεξάγει έρευνες σχετικά με το συμβάν. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments