Lifestyle

Σάββας Πούμπουρας: Μίλησε για το πρόβλημα που είχε με το αλκοόλ

Σάββας Πούμπουρας: Μίλησε για το πρόβλημα που είχε με το αλκοόλ
Σάββας Πούμπουρας: Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο γνωστός παρουσιαστής, και εξομολογήθηκε τα προβλήματα εξάρτησης που είχε από το αλκοόλ.

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου όπου και εξομολογήθηκε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ στο παρελθόν. Με ειλικρίνια ο Σάββας Πούμπουρας διηγήθηκε την περιπέτειά του και την δυσκολία να βγει από αυτή.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Σάββας Πούμπουρας, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως «θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι». Η Αρετή ένα πρωί, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ».

«Έπινα κατά τις 11, 11 μιση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, όλη αυτή τη βαβούρα έπινα ποτό. Έπινα πάρα πολύ γενικότερα. Και βράδυ και, ένα μικρό διάστημα, έπινα το πρωί γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι. Αυτό το πράγμα σου προκαλούν όλες οι ουσίες που παίρνει ο κόσμος. Και το αλκοόλ. Ξεχνάς. Ξεχνάς για να είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι και να είσαι ήρεμος» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Σάββας Πούμπουρας. «Πριν την Αρετή ήταν, εντάξει, χειρότερο το πρόβλημα. Γενικά πίναμε πολύ και το βράδυ που δουλεύαμε. Πίναμε πάρα πολύ και ήταν κακό αυτό» συμπλήρωσε.

«Δεν μου λείπει αυτή η ζωή πλέον. Δεν πίνω τώρα, ίσως ένα ποτό όλο τον μήνα ή δύο» τόνισε, επίσης, ο Σάββας Πούμπουρας.

Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας είναι το ΒEST FRIEND’S FEAR

Κάθε εβδομάδα στο “ΒEST FRIEND’S FEAR”, φίλοι, έστηναν φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους τους, σε συνεργασία με τον Σάββα Πούμπουρα. Προσωπικότητες γνωστές και μη στο ευρύ κοινό, εμπλέκονταν σε καταστάσεις όπου το παράδοξο και το τρομακτικό έμοιαζε με πραγματικότητα.

Οι κάμερες του BFF βρίσκονταν κρυμμένες παντού: σε σαλόνια σπιτιών, σε κέντρα αισθητικής, σε ιατρεία, σε δάση, σε εργαστήρια και σε άλλα μέρη υπεράνω πάσης υποψίας!

Αναπάντεχες εξελίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη με σκοπό το «θύμα» να δοκιμάσει τα όριά του… στο φόβο! Εγκλωβισμός, υπερφυσικά όντα, επιστημονικά λάθη και παρανοήσεις μπήκαν σε μια καλοστημένη πλοκή και η εξέλιξη της ιστορίας παρακολουθούνταν από τον Σάββα Πούμπουρα μέσα από το κοντρόλ ή το βαν παρακολούθησης, όπου καταγράφονταν κάθε αντίδραση του θύματος. Από εκεί δίνονταν και οι «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας.

Τρόμος, αγωνία, μυστήριο και πολύ γέλιο ήταν τα βασικά στοιχεία της εκπομπής που μας παρουσίασε τις πιο τρομακτικές ιστορίες που θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε άνετα… από τον καναπέ του σπιτιού μας!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments