Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [07/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [07/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [07/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [07/07/20].

Κριός

Δεν θα σε πειράξει καθόλου να σπαταλήσεις κάποια χρήματα για τον αγαπημένο σου. Αν επιλέξεις ν’ αγοράσεις κάτι παράξενο ή αστείο…ακόμα καλύτερα. Οι άλλοι μπορεί να πιστεύουν πως είσαι ανόητη. Αλλά εσύ γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα, πως ζεις και αγαπάς με τον δικό σου τρόπο. Αν το αντέχει η τσέπη σας, τότε βγείτε έξω να διασκεδάσετε.

Ταύρος

Οι ανάγκες του εραστή σου, πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα τώρα. Το μυαλό και η καρδιά σου είναι ανοιχτά και δεν θα τον απογοητεύσεις. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να κερδίσεις ακόμη περισσότερη αγάπη και σεβασμό για την προθυμία σου να παραμένεις αληθινή. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια ανοιχτή συζήτηση από καρδιάς μεταξύ σας, θα είναι ο καταλύτης για να γίνει ο δεσμός σας ακόμα πιο βαθύς.

Δίδυμοι

Η αγάπη απαιτεί από σένα να προσαρμοστείς στις αλλαγές. Αγκάλιασε το πάθος στην ερωτική σου ζωή και να είσαι ευέλικτη σε ό,τι αφορά τα οράματα που έχεις για το παθιασμένο σου μέλλον. Απαιτείται λίγη προσπάθεια για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αυτό που ξεδιπλώνεται στην ερωτική σου ζωή. Απλώς καλωσορίστε το!

Καρκίνος

Ο έρωτας σε δοκιμάζει για να δει από τι είσαι φτιαγμένη. Μπορεί να ξεχωρίσεις τι έχει σημασία για σένα και τι ή ποιος, δεν έχει. Αυτό μπορεί να αναζωπυρώσει ή να αναζωογονήσει το πάθος στη σχέση σου, ειδικά αν η αγάπη και η οικειότητα ήταν πρόσφατα ανεπαρκείς. Αγκάλιασε την παθιασμένη φύση σου και πρόσφερέ τη σ’ αυτόν που γνωρίζεις πως πραγματικά το αξίζει.

Λέων

Μην εμπιστεύεσαι τα δημιουργικά ερωτικά σου οράματα, γιατί δεν είναι τόσο ρεαλιστικά όσο ήταν στο παρελθόν. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα θελήσεις να δημιουργήσεις ένα νέο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στο δεσμό σου. Αλλαγή διακόσμησης του σπιτιού σας? Καινούργια έπιπλα ίσως? Αν είσαι ελεύθερη θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις από τον μελλοντικό εραστή σου. Να ξέρεις πως δεν είναι μακριά η στιγμή που θα τον συναντήσεις!

Παρθένος

Αν ο εραστής σου είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση που επικρατεί στη σχέση σας, αλλά εσύ δεν είσαι, τότε λίγος αυθορμητισμός μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σου. Αν όμως η σχέση σου θέλει ένα δυνατό ταρακούνημα τότε αυτό ίσως είναι η αφορμή για αλλαγές. Σε ό,τι αφορά την ερωτική μας ζωή, η ζώνη άνεσης πάντα σκοτώνει τη μαγεία! Για αυτό και η σχέση σου κάποιες φορές, χρειάζεται ένα καλό κούνημα.

Ζυγός

Οι ρομαντικές σχέσεις ή οι αξίες σου θα αρχίζουν να αλλάζουν, διακριτικά. Αλλά αυτή η σταδιακή αλλαγή μπορεί να είναι θετική. Οτιδήποτε κάνεις για να προσφέρεις ακεραιότητα στη σχέση σου είναι καλό σημάδι για την ερωτική σου ζωή. Έχεις μια βαθύτερη κατανόηση, για το τι έχει αξία για σένα τώρα πια. Η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα βρίσκονται πλέον στην κορυφή της λίστας σου.

Σκορπιός

Αν ο εραστής σου δεν εστιάζει στη σχέση σας, με τον τρόπο που χρειάζεσαι τότε καλύτερα ν’ αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση όσο νωρίτερα γίνεται…αλλά με ευαισθησία. Καθιστώντας σαφές πώς αισθάνεσαι είναι ένα ουσιαστικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αφαίρεσε όλες τις υποθέσεις από την εξίσωση και ασχολήσου μόνο με ειλικρινείς πληροφορίες.

Τοξότης

Η προσεκτική εξέταση των παθιασμένων καταστάσεων στη σχέση σου, θα σου αποκαλύψουν πως δεν είναι καθόλου κακές. Είσαι ευλογημένη με τόση καλοτυχία κι αισιοδοξία, που ακόμα δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. Μόλις το κατανοήσεις, θα δεις πως ο έρωτας λειτουργεί υπέρ σου κι όχι εναντίον σου. Ο έρωτας έχει ένα σαφές σχέδιο. Άφησέ τον να το αποκαλύψει, με τους δικούς του ρυθμούς.

Αιγόκερως

Άφησε τις επιφυλάξεις σου και προσπάθησε να είσαι όσο πιο ρομαντική κι ευπρόσιτη γίνεται απέναντι στον εραστή σου αυτό το διάστημα. Η μεγάλη επιφυλακτικότητα δημιουργεί εμπόδια για την παθιασμένη σου πρόοδο. Άδραξε λοιπόν την ευκαιρία για το ρομαντισμό που δεν εμπίπτει στα στερεά πρότυπα που έχεις συνηθίσει. Αγνόησε τους κανόνες σου και δοκίμασε να δεις με ανοιχτό μυαλό τον έρωτα. Μπορεί να σου αρέσει!

Υδροχόος

Μπορείς να κάνεις μη συμβατικές αλλαγές στη σχέση σου. Με τη μοναδική σου στροφή στο πώς βλέπεις θέματα, όπως ο έρωτας και η οικειότητα, θα μπορέσεις να ενισχύσεις τις παθιασμένες δονήσεις στη σχέση σου. Η συμβατικότητα δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και σε αφορά. Πρόκειται να ξαναγράψεις από την αρχή, τουλάχιστον έναν κανόνα από την ερωτική σου ζωή.

Ιχθύες

Αυτή είναι η στιγμή να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου γιατί θα σε καθοδηγήσει σωστά προς την επίτευξη μιας ερωτικής σου επιθυμίας. Αγνόησε τις απόψεις των άλλων για το τι λαχταρά να βιώσει η καρδιά σου. Ξέρεις τι είναι καλύτερο για σένα και τι σε εμπνέει αυτό το διάστημα. Άφησε τη φαντασία σου να περιφέρεται, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments