Lifestyle

Μαντόνα: Ποζάρει topless με πατερίτσα στα 61 της και προκαλεί πανικό [pic]

Μαντόνα: Ποζάρει topless με πατερίτσα στα 61 της και προκαλεί πανικό [pic]
Μαντόνα: Η «βασίλισσα της ποπ» δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο το κάτω μέρος του εσωρούχου της.

Η πρόσφατη φωτογραφία της γνωστής τραγουδίστριας Μαντόνα στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό στης στο Instagram, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η Αμερικανίδα μουσικός, τραγουδίστρια, συνθέτρια, στιχουργός, χορεύτρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας, κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει κυκλοφορήσει πληθώρα επιτυχημένων δίσκων, μεταξύ των οποίων και τα πολυβραβευμένα «True Blue», «Like a Prayer», «Ray of Light» και «Confessions on a Dance Floor». Από την αρχή της επαγγελματικής της πορείας, οι επιλογές της προκαλούσαν πανικό.

Η Μαντόνα διαθέτει ένα καλλίγραμμο και πολύ γυμνασμένο σώμα

Είναι εξάλλου, γνωστή για τη συνεχή ανανέωση της εικόνας και της μουσικής της, τα πρωτοποριακά μουσικά της βίντεο, την εκκεντρική και αμφιλεγόμενη προσωπικότητά της καθώς και τη χρήση πολιτικών, θρησκευτικών και σεξουαλικών συμβόλων στη δουλειά της. Η πλειοψηφία των κριτικών έχει εγκωμιάσει τις ποικίλες μουσικές παραγωγές της, πολλές εκ των οποίων θεωρήθηκαν καινοτόμες για την εποχή τους. Ωστόσο, έχει δεχτεί δριμεία κριτική και ισχυρές αντιδράσεις από συντηρητικούς κύκλους και κυρίως από την Καθολική Εκκλησία, με την οποία έχει συγκρουστεί επανειλημμένα στο παρελθόν.

Και μπορεί πλέον να είναι πάνω από 60, και συγκεκριμένα είναι 61 ετών αφού γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου του 1958, αλλά η Μαντόνα έχει ένα καλλίγραμμο και πολύ γυμνασμένο σώμα που μπορούν να ζηλέψουν πολλές γυναίκες, είτε πιο νέες είτε στην ίδια ηλικία με την ποπ τραγουδίστρια. Από την άλλη, το πρόσωπό της, μετά από τις τόσες επεμβάσεις και πλαστικές, δεν τυγχάνει του ίδιου θαυμασμού και απήχησης…

Φωτογραφίζεται μπροστά στον καθρέφτη, μόνο με το εσώρουχό της

Αυτό αποδεικνύεται και στην πρόσφατη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο λατρεμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου η «βασίλισσα της ποπ» ποζάρει topless, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του εσωρούχου της. Συγκεκριμένα, η Μαντόνα φωτογραφίζεται μπροστά στον καθρέφτη στηριζόμενη πάνω σε μία πατερίτσα και καλύπτοντας με τα χέρια της το στήθος της. Θυμίζουμε πως είχε τραυματιστεί τον Μάρτιο στο γόνατο, όταν έπεσε στη σκηνή, και φαίνεται πως ακόμη δεν έχει αναρρώσει. Το αντιμετωπίζει, όμως, αισιόδοξα, καθώς στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Όλοι έχουν ένα αποκούμπι», κάνοντας λογοπαίγνιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments