Lifestyle

Σπύρος Πώρος: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας και το άτομο που του συμπαραστάθηκε πολύ [pic+vid]

Σπύρος Πώρος: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας και το άτομο που του συμπαραστάθηκε πολύ [pic+vid]
Σπύρος Πώρος: Και μπορεί πολλοί να ήταν εκείνοι που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο για να του συμπαρασταθούν, αλλά εκείνος θέλησε να ευχαριστήσει ένα άτομο συγκεκριμένα.

Ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε ένα ορθοπεδικό πρόβλημα υγείας και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

«Είχα πλάι μου μία ψυχή που ήρθε και μου συμπαραστάθηκε πολύ και την ευχαριστώ»

Στην κάμερα του «Happy Day» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Πώρος, τονίζοντας πως πολλοί ήταν εκείνοι που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο για να του συμπαρασταθούν, ενώ από τα συμφραζόμενα φάνηκε ότι η Φωτεινή Ψυχίδου, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του. «Είχα πλάι μου κόσμο που πέρασε με είδε, μου συμπαραστάθηκε και μία ψυχή που ήρθε και μου συμπαραστάθηκε πολύ και την ευχαριστώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και δεν γινόταν να μην υπάρξει ερώτηση για την προσωπική του ζωή και το τι γίνεται με τη Φωτεινή Ψυχίδου. «Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν ξέρω τι λένε για μένα», υποστήριξε ο γοητευτικός φωτογράφος, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες πως οι δύο τους είναι ζευγάρι. Ο Σπύρος Πώρος ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει τα όσα λέγονται για τη σχέση τους, ειδικά μετά την κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Φωτεινή Ψυχίδου.

H Φωτεινή Ψυχίδου δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία

Θυμίζουμε πως λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κοργιαλά τον Ιανουάριο, δημοσιεύματα ήθελαν τη Φωτεινή Ψυχίδου να προχώρησε τη ζωή της και να βρίσκεται ήδη σε σχέση με τον γνωστό φωτογράφο Σπύρο Πώρο. Κανείς ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα και δημόσια τη σχέση τους, παρά το ότι οι φωτογράφοι έτυχε να τους απαθανατίσουν μαζί σε βραδινή έξοδο.

Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Σπύρος Πώρος εικάζεται πως είναι μαζί και μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας η δημοσιογράφος ανέβασε στο Facebook κοινή τους φωτογραφία. «Αυτό…», έγραψε λιτά η Φωτεινή Ψυχίδου στη λεζάντα της εικόνας που ανήρτησε και μάζεψε πάνω από 300 likes ενώ είχε και αρκετά σχόλια από τους διαδικτυακούς τους φίλους και ακολούθους.

Να σημειωθεί πως ο Σπύρος Πώρος έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην του, Κάιλι Μπαξ, ενώ όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή, πρόσφατα υπήρξε και μια θετική εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, η εξέλιξη αυτή είναι θετική για τον φωτογράφο και πρόκειται για την πρώτη δικαίωση, αν και δεν μπόρεσε να αποκαλύψει λεπτομέρειες, διότι το θέμα είναι νομικό θέμα και ιδιαίτερα «λεπτό». Πάντως, αποκάλυψε ότι θα πάρει όλα όσα δικαιούται, φεύγοντας από αυτόν τον γάμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments