Video

Ελίφ επεισόδιο 623: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 8/7 – Ο Γιουσούφ έχει ένα σχέδιο για να τιμωρήσει την Αρζού

Ελίφ επεισόδιο 623: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 8/7 – Ο Γιουσούφ έχει ένα σχέδιο για να τιμωρήσει την Αρζού
Ελίφ επεισόδιο 623: Όλοι έχουν τις αμφιβολίες τους για την επιτυχία του σχεδίου αλλά δεν έχουν και άλλη επιλογή.

Στο σημερινό (8 Ιουλίου) επεισόδιο, η οικογένεια Εμίρογλου θα ανησυχήσει για την Ελίφ. Η Ιντζί λέει όσα ξέρει στην Λεϊλά, με την παιδική της αφέλεια και εκείνη καταλαβαίνει πως ίσως η οικογένεια έχει βρει τον κοριό. Αποφασίζει να μιλήσει στην Αρζού. Ο Γιουσούφ έχει ένα σχέδιο για να βρει την Ελίφ και να τιμωρήσει την Αρζού.

Ο Μουράτ ψάχνει για δουλειά γιατί δεν θέλει να δουλέψει με τον πεθερό του και μιλάει στον πατέρα του για την προσφορά του Λατίφ και εκείνος του λέει πως είναι μια καλή ευκαιρία. Θυμώνει όμως όταν μαθαίνει πως ο Μουράτ δεν τη δέχτηκε. Ο Μουράτ νιώθει άσχημα και η Αϊλά του λέει πως θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος. Τα λόγια της τον ηρεμούν. Ο Γιουσούφ μοιράζεται το σχεδιό του με την οικογένεια Εμίρογλου.

Η Αρζού ομολογεί πως κρατάει την Ελίφ στο κτήμα

Όλοι έχουν τις αμφιβολίες τους για την επιτυχία του αλλά δεν έχουν και άλλη επιλογή. Άλλωστε ο Γιουσούφ είναι κάποιος που εμπιστεύονται απόλυτα.  Η Ελίφ δεν τρώει και η Αρζού εκνευρίζεται και καλεί τον Ουμίτ αλλά εκείνος δεν απαντάει. Η Αρζού πηγαίνει στο γραφείο της να ακούσει τι γίνεται στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου και εκείνοι βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο. Η Ζεϊνέπ λέει πως βρήκε ένα σημείωμα αυτοκτονίας της Μελέκ και ξέρει που έχει πάει.

Η Αρζού θέλει να παρακολουθήσει την αυτοκτονία της και πέφτει στην παγίδα, που της έχουν στήσει. Κατευθύνεται στο μέρος που η οικογένεια συζητούσε. Όταν φτάνει εκεί η Αρζού βλέπει τη Μελέκ στην άκρη του γκρεμού και της λέει να το κάνει. Τώρα όλοι είναι σίγουροι για την εμπλοκή της Αρζού στην εξαφάνιση της Ελίφ. Ο Γιουσούφ την αρπάζει από το χέρι και η Μελέκ την πιέζει να της πει που είναι η Ελίφ. Η Αρζού επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή της. Ο Σελίμ την τραβάει στην άκρη του γκρεμού και την εκφοβίζει πως θα την ρίξει.

Η Αρζού ομολογεί πως κρατάει την Ελίφ στο κτήμα. Πριν πάνε στο κτήμα η Αρζού ψιθυρίζει στο αυτί της Μελέκ πως σκότωσε την Ελίφ και την έχει θάψει στον κήπο με αποτέλεσμα η Μελέκ να λιποθυμήσει. Όλοι πηγαίνουν να βοηθήσουν τη Μελέκ και η Αρζού έχει την ευκαιρία που ήθελε για να το σκάσει. Η Ελίφ είναι στο σπίτι στο κτήμα και όταν καταλαβαίνει πως είναι μόνη πηγαίνει στην κουζίνα να φάει κάτι. Η Μελέκ συνέρχεται και ο Γιουσούφ ακολουθεί την Αρζού.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια,  η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα αλλάζει τις ζωές όλων

Η Μελέκ  ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε  τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένεια του Κενάν ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της Μελέκ, τον Μελίχ.

Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Αλιγιέ είχε άλλα σχέδια για τον γιο της, να τον δει παντρεμένο με την Αρζού, η οποία τη χειραγωγούσε και την είχε πείσει ότι δεν υπάρχει καλύτερη νύφη για την οικογένεια Εμιρόγλου από αυτή. Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα των Εμιρόγλου δεν αλλάζει μόνο τη δική της ζωή, αφού ζει πια μακριά από τη στοργική μητέρα της, αλλά και τη ζωή των άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments