Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [08/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [08/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [08/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [08/07/20].

Κριός

Έχετε δεύτερες σκέψεις για ορισμένες πτυχές της σχέσης σας με κάποιο άτομο. Ίσως υπάρχει ένα σχέδιο ή έργο που θα θέλατε να αναλάβετε μαζί. Για αυτό θα σας βοηθούσε να το γνωρίσετε καλύτερα. Μέσω της συνεργασίας και του κοινού στόχου θα έρθετε πιο κοντά.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει πρόσβαση σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες φαντασιώσεις σας, που συνήθως δεν βλέπουν το φως της ημέρας. Εάν ψάχνετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α θα θέλατε να τις μοιραστείτε, μην κάνετε τα συνηθισμένα πράγματα. Πηγαίνετε σε μέρη που σχετίζονται με την μουσική ή την τέχνη. Είναι πιο πιθανό να συναντήσετε εκεί το σωστό άτομο.

Δίδυμοι

Το μυαλό σας είναι κάπως θολωμένο σήμερα. Εάν έχετε κανονίσει κάποιο ραντεβού για το βράδυ, βεβαιωθείτε ότι έχετε σωστά όλες τις λεπτομέρειες του χρόνου και του τόπου. Επίσης, φροντίστε να φοράτε ρούχα που να είναι άνετα και χαλαρά και δεν περιορίζουν τις κινήσεις σας.

Καρκίνος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει μια υπέροχη συνομιλία με το τελευταίο σας φλερτ. Το κλίμα ευνοεί τον ρομαντισμό και τη διασκέδαση. Όσο και αν απολαμβάνετε να γνωρίζετε ο ένας τον άλλον, μην δώσετε ένθερμες υποσχέσεις. Περιμένετε μέχρι να γνωριστείτε καλύτερα.

Λέων

Μην ανησυχείτε αν ούτε εσείς ούτε ο/η αγαπημένος/η σας έχετε ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ σας. Το πλανητικό σκηνικό μετατρέπει ακόμη και τα πιο ξεκάθαρα ζητήματα σε ασαφή. Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σε λίγες μέρες. Εν τω μεταξύ, μην παίρνετε οριστικές αποφάσεις για τίποτα.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την απομάκρυνση εμποδίων και εντάσεων στη σχέση σας. Εάν έχετε περάσει από μια δύσκολη περίοδο πρόσφατα, χρησιμοποιήστε την ευκαιρία για να κάνετε κάτι ξεχωριστό μαζί και να αναθερμάνετε τον δεσμό σας. Κάντε οτιδήποτε θα βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αισθάνεστε αρκετά δυνατοί συναισθηματικά, ώστε να θέσετε το θέμα μιας πιο σταθερής δέσμευσης στον/στην αγαπημένο/η σας. Αλλά θα πρέπει να είστε ειλικρινείς για τα συναισθήματά σας και για το τι σκοπεύετε να κάνετε στο μέλλον.

Σκορπιός

Δεν είναι καλό να κρύβετε τα πραγματικά σας συναισθήματα πίσω από μια μάσκα αδιαφορίας ή ακόμα και κυνισμού. Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε τι πραγματικά πρέπει να πείτε και πώς. Αν προσπαθήσετε να αποκρύψετε πτυχές της αλήθειας, μπορεί να μην έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε λίγο πιο σοβαρά την ερωτική σας ζωή. Έχετε την τάση να κάνετε πολλά αστεία και να παίρνετε τα πάντα στη ζωή σαν μια μεγάλη περιπέτεια. Θα είναι καλό να δώσετε στον/στην αγαπημένο/η σας μια αίσθηση ασφάλειας. Ποτέ δεν είναι σίγουρος/η ότι εννοείτε πραγματικά αυτά που λέτε.

Αιγόκερως

Έχετε την τάση να παίρνετε τα πάντα πολύ σοβαρά. Σήμερα θέλετε να δώσετε έναν πιο επίσημο χαρακτήρα σε έναν δεσμό που μέχρι τώρα ήταν ελεύθερος. Απολαμβάνετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου και θεωρείτε ότι ήρθε η ώρα να επισημοποιήσετε κάπως την κατάσταση. Πείτε ακριβώς πώς αισθάνεστε.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας όσον αφορά τη σχέση σας. Μπορεί να θέλετε να προτείνετε να κάνετε σχέδια μαζί ως ζευγάρι. Ξεκινήστε με μερικά απλά δοκιμαστικά βήματα και στη συνέχεια θα νιώσετε αυτοπεποίθηση για να κάνετε μεγαλύτερα σχέδια για το μέλλον.

Ιχθύες

Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα φαίνονται κάπως ασαφή ανάμεσα σε εσάς και το τελευταίο σας ερωτικό ενδιαφέρον. Η ενέργεια της μέρας θα σας κάνει να νιώσετε πιο ασφαλείς. Ίσως το ταίρι σας να σας αγοράσει ένα υπέροχο δώρο ή σας γράψει ένα μήνυμα που δεν θα σας αφήνει καμία αμφιβολία για το πώς αισθάνεται.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments