Αθλητισμός

Γιώργος Μίνος ΠΑΟΚ: “Έρχεται προπονητής από την Ευρώπη”

Γιώργος Μίνος ΠΑΟΚ: “Έρχεται προπονητής από την Ευρώπη”
Γιώργος Μίνος ΠΑΟΚ: Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Οργισμένοι είναι οι φίλοι του ΠΑΟΚ με την εικόνα της ομάδας στα play off. Οι “ασπόμαυροι” έχουν χάσει από Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Τούμπα, ενώ δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη θέση και υπάρχει και το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την μεθεπόμενη αγωνιστική. Μια χρονιά που ξεκίνησε με τον αέρα του νταμπλ ο ΠΑΟΚ έμεινε έξω σχεδόν από όλους του τους στόχους.

Με αυτές τις συνθήκες είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Αμπέλ Φερέιρα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Για τον Πορτογάλο δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα το καλοκαίρι, ενώ και το συμβόλαιο του είναι ιδιαίτερα υψηλό. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν την υπόθεση. Αρχικά για το πως θα βγει το διαζύγιο και στη συνέχεια για το ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός που θα έρθει στον ΠΑΟΚ με σκοπό να τον επαναφέρει στους τίτλους.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Μίνου

Ο Γιώργος Μίνος σχολίασε εκτενώς τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε με καυστικά λόγια για τον Αμπέλ Φερέιρα τονίζοντας ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ βλέπουν την ομάδα σαν καφενείο. Ο γνωστός ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για ομάδα «άδεια» που δεν μπορεί να συνέλθει, ενώ πρόσθεσε οτι ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ήδη «τελειωμένος» από τον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα αναφορικά με το μέλλον του Αμπέλ Φερέιρα ο Μίνος αποκάλυψε ότι ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί: «Μετά το τέλος των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ θα έχει νέο προπονητή. Έχουν ήδη γίνει κάποιες συζητήσεις και είναι σε ομάδα της Ευρώπης που αγωνίζεται τώρα σε πρωτάθλημα. Είναι πάνω από 50 ετών».

Μάλιστα ο Γιώργος Λυκορούπολος από το στούντιο στην ατάκα που είπε ο Μίνος για την ηλικία του προπονητή τον ρώτησε χαριτολογώντας «… Κάτω από πόσων ετών είναι;», με τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ να απαντά «Ε, είναι πάνω από 50. Αυτό έχω να πω». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει πάρει το “ΟΚ” να προχωρήσει στις αλλαγές που κρίνει απαραίτητες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments