Αθλητισμός

Νικ Καλάθης Μπαρτσελόνα: Και επίσημα «μπλαουγκράνα» ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού

Νικ Καλάθης Μπαρτσελόνα: Και επίσημα «μπλαουγκράνα» ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού
Νικ Καλάθης Μπαρτσελόνα: Η ομάδα της Βαρκελώνης απέκτησε και επίσημα τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού. Ενθουσιασμένος δηλώνει ο νέος συμπαίκτης του, Νίκολα Μίροτιτς.

H Μπαρτσελόνα αποφάσισε να δώσει τα «κλειδιά» της οργάνωσης του παιχνιδιού στον Νικ Καλάθη και από σήμερα ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα παίκτης της ιστορικής ομάδας της Βαρκελώνης.

Η καταλανική ομάδα που πλέον θα βρίσκεται κάτω από τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικ Καλάθη μέχρι το 2023, ολοκληρώνοντας μία από τις πιο σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις των τελευταίων χρόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Καλάθης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από 8 σεζόν στα πράσινα, σε δύο θητείες, και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Θυμίζουμε ότι οι Καταλανοί έχασαν το πρωτάθλημα από την Μπασκόνια. 

Ύστερα από ακόμα μία «γεμάτη» σεζόν στον Παναθηναϊκό (13,3π., 4,9ρ. και 9,1ασ. ανά ματς), ο Νικ θα βρεθεί υπό τις οδηγίες του παλιού του συμπαίκτη. Ο Έλληνας διεθνής άσος και ο Σάρας είχαν υπάρξει συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2009-2010 και στη συνέχεια το 2011-2012. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά, διατηρούν άριστες σχέσεις και εκτός παρκέ και μεταξύ τους υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση.

Στη Βαρκελώνη ο Καλάθης θα βρει πολλούς ακόμα σταρ, με πρώτο και καλύτερο τον πρώην NBAer, Νίκολα Μίροτιτς και φυσικά τους Τομά Ερτέλ, Κόρι Χίγκινς, Άλεξ Αμπρίνες, Άνταμ Χάνγκα και Μπράντον Ντέιβις. Είναι δεδομένο ότι ο στόχος των «μπλαουγκράνα» την ερχόμενη σεζόν είναι ένας και είναι ξεκάθαρος: η κατάκτηση της Euroleague.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Καλάθης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του μέχρι το 2023. Δείτε πως τον καλωσόρισε η Μπαρτσελόνα:

Εν των μεταξύ, ο σταρ της Μπαρτσελόνα, Νίκολα Μίροτιτς με δική του ανάρτηση έκανε γνωστό ότι είναι ενθουσιασμένος που ο Καλάθης πήγε στην ομάδα. Άλλωστε, οι κορυφαίοι αναγνωρίζουν τους κορυφαίους…

Δείτε την ανάρτηση του Μίροτιτς για τον Καλάθη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments