Ελλάδα

Ηλιούπολη καθηγητής: Προφυλακιστέος ο 44χρονος για την αποπλάνηση της ανήλικης – Τι είπε στην απολογία του

Ηλιούπολη καθηγητής: Προφυλακιστέος ο 44χρονος για την αποπλάνηση της ανήλικης – Τι είπε στην απολογία του
Ηλιούπολη καθηγητής: Δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για το κακό που έκανε σε δύο οικογένειες, τη δική του και της μαθήτριας.

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του, ο 44χρονος καθηγητής σε σχολείο των Νοτίων Προαστίων ο οποίος κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του, ενώπιον της ανακρίτριας αποδέχθηκε μέρος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ´εξακολούθηση.

Κατά πληροφορίες, υποστηρίζει πως είχαν πιο στενή σχέση με την μαθήτρια από τον Φεβρουάριο του 2020 και μετά αφού έκλεισε τα 15χρόνια της. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει πως την είχε μαθήτρια για ενάμιση χρόνο και την βοηθούσε στα μαθήματα. Ο καθηγητής υποστηρίζει πως ό, τι έγινε, έγινε μόνο μία φορά. Επίσης, φέρεται να δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για το κακό που έκανε σε δύο οικογένειες, τη δική του και της μαθήτριας. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής ανέλαβε όλη την ευθύνη για ό, τι συνέβη.

Το χρονικό της υπόθεσης και οι μαρτυρίες

Στην αρχή όλα κυλούσαν ομαλά, έως ότου κάποιες μαθήτριες του Γυμνασίου ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται στην διεύθυνση του σχολείου για απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 44χρονος φυσικός το τελευταίο διάστημα πείραζε λεκτικά τις μαθήτριες του και ορισμένες φορές γινόταν χυδαίος με κάποια αστεία του.

Οι μαθήτριες είχαν ενημερώσει τόσο τους γονείς τους όσο και την διεύθυνση του σχολείου. Ωστόσο δεν υπήρχαν στοιχεία προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες επιπλήξεις τόσο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων όσο και από την Διεύθυνση του σχολείου η οποία προσπαθούσε να υποβαθμίσει το θέμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο διευθυντής του σχολείου το τελευταίο διάστημα και επειδή είχε πιεστεί πολύ από την συμπεριφορά του καθηγητή προσπαθούσε να τον αποσπάσει σε κάποια διοικητική θέση, είτε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είτε στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με ανήλικα παιδιά.

Γνώρισε το κορίτσι όταν φοιτούσε στην Α’ Γυμνασίου

Να σημειωθεί πως ο εκπαιδευτικός ήρθε σε πρώτη επαφή με την μαθήτρια του πέρσι όταν εκείνη πήγαινε πρώτη Γυμνασίου και εκείνος ήταν ο υπεύθυνος ψυχικής υποστήριξης των μαθητών. Ο καθηγητής φέρεται ότι έκανε σχέση με την κατά πολύ μικρότερης ηλικίας μαθήτρια του, η οποία είναι αλλοδαπή, και μάλιστα έβγαιναν και βόλτες σε διάφορα σημεία της Ηλιούπολης.

Ο 44χρονος συνελήφθη και μετά από πολλές ώρες ομολόγησε την πράξη του. Το παιδί με τη βοήθεια των έμπειρων αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ξεδίπλωσε όλη την ιστορία που είχε στήσει ο σάτυρος καθηγητής για να την παρασύρει. Οι πληροφορίες λένε ότι ο 44χρονος προσέγγισε το κορίτσι πριν έναν χρόνο και μετά από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Έναν χρόνο αργότερα την έπεισε να προβούν σε ερωτική επαφή. Στο κινητό τηλέφωνο της μαθήτριας βρέθηκαν φωτογραφίες τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments